Unikke FleXtents® foldetelte med digitaltryk!

FleXtents foldetelte med digitaltryk til professionelle events

Når man bruger et eller flere unikke FleXtents® foldetelte som en del af sin markedsføringsindsats, så er digitaltryk helt afgørende. Dancover har specialiseret sig i at fremstille unikke foldetelte udsmykket med dit eget design, så dit foldetelt skiller sig ud, gør en forskel og potentielt kan tiltrække nye kunder. Vores populære FleXtents® foldetelte findes i over 1.800 kombinationer, når man medregner design, farve, størrelse, materialer og tilbehør. Til det kan du tilføje de tusindvis af unikke foldetelte udsmykket med digitaltryk. Gå ind på shoppen dancovershop.com og se, hvordan du kan få et eller flere foldetelte dekoreret med din virksomheds logo og meget mere – eller kontakt vores Xperter, som kan hjælpe dig med at skabe et unikt FleXtents® foldetelt dekoreret med dit design i digitaltryk.

FleXtents® foldetelte til ethvert event

Når man har et unikt foldetelt med sit eget grafiske udtryk trykt digitalt på coveret, så skaber det positiv opmærksomhed, næsten uanset hvor det opsættes. Om du er på en messe, marked, produktlancering, fagmesse eller til en sportsbegivenhed, så skal du skille dig ud og være synlig. Når du stiller et elegant foldetelt op, som er udsmykket med dit logo, payoff, farver og måske fotos, så er du sikker på, at din tilstedeværelse bliver bemærket. Du kan nøjes med at få printet jeres logo på coveret eller gå hele vejen og dække hele coveret med jeres design og grafik! Først skal du vælge det foldetelt, du bedst kan lide og placere en ordre hos Dancover. Derefter sender du os jeres design efter anvisningerne i shoppen, og så går vi i gang med at producere jeres unikke FleXtents® foldetelt. Foldeteltet kan laves til et helt konkret event eller så det kan bruge til mange forskellige arrangementer.  

FleXtents® foldetelte til alle brancher

Dancover har skabt mange tusinde elegant og unikke foldetelte til virksomheder og organisationer over hele Europa indenfor stort set samtlige brancher, der findes. Vi har skabt smukke og funktionelle foldetelte til messer og udstillinger, sportsbegivenheder, nødhjælp og beredskab, politiet, militæret, social afstand og meget mere. Virksomheder og organisationer indenfor undervisning, byggeri, landbrug, industri, handel og flere har bestilt et eller flere FleXtents® foldetelte med deres logo med mere digitalt trykt på coveret. Det har de gjort for at gøre opmærksom på deres tilstedeværelse, når de optræder i en professionel sammenhæng af forskellig art. Foldeteltene kan desuden bruges internt i virksomheden, når du f.eks. skal bruge ly og læ til firmafesten og andre events. Bemærk venligst, at vi – udover de populære og funktionelle FleXtents® foldetelte – tilbyder et stort udvalg af produkter med digitaltryk til branding og anden markedsføring. Produkter som fjer- og dråbeformede beachflag, pop-up bannere, FleXtents® bannere samt en række displayprodukter til professionelle messer og andre events. Du kan desuden få røde løbere med print, roll-up bannere, messevægge og truss displays med eget print. Vores Xperter sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål angående vores FleXtents® foldetelte eller nogle af de mange andre markedsførings- og brandingprodukter. Se mere her: https://www.dancovershop.com/dk/products/foldetelte-flextents-med-fuld-digitalt-print.aspx

Share