Brændeskur ProShed® i et smukt, sekskantet design

ProShed brændeskur i moduler til unik brændeopbevaring

Brændeskur ProShed® i holdbare paneler i letvægtsmetal. Dette enestående og modulære brændeskur er en utrolig flot måde at opbevare sit brænde på. Ved at stable brændet inde i den sekskantede ramme vil det ikke bare se flot ud, men også blive liggende og være beskyttet mod regn. Bemærk venligst, at du har mange muligheder for selv at skabe dit helt eget udtryk med et brændeskur ProShed®. En måde er at bestille et sæt med 3 rammer samt 2 stålstativer/ben til stabilitet og stille dem som vist på foto. Du kan også bestille en enkelt ramme og nøjes med at bruge den – eller måske sætte mange sammen for at skabe en helt særlig visuel effekt.  

Brændeskur ProShed® med 10 års garanti mod rustgennemtæring!

Vores brand ProShed® byder på et stort udvalg af kvalitetsprodukter som bl.a. redskabsskure, cykelskure, garager og brændeskure. Nogle af disse brændeskure kan alternativt bruges som et højbed. Læg rammen fladt på jorden og fyld den med jord i en god kvalitet og sæt planter. Nu har du et fantastisk sted med smukke planter hen over hele havesæsonen. For de fleste af vores ProShed® produkter i galvaniseret stål får du en 10 års garanti mod rustgennemtæring.  

Modulært koncept med uanede muligheder   

På grund af den klassiske, sekskantede facon kan du kombinere modulerne i dit ProShed brændeskur i mange forskellige kombinationer. I shoppen kan du bestille en enkelt sekskantet ramme og bruge den som lille brændeskur eller vælge pakken med 3 moduler og stålben, så de kan stables smukt og rumme en masse brænde. Du kan også bestille rammer i ’løs vægt’ og i det antal, du skal bruge, så du kan kombinere dem, præcis som du vil. Du kan også bestille ben eller stativer efter behov, så du kan få en helt original løsning til dit brænde. Vær opmærksom på, at disse sekskantede brændeskure passer flot sammen med vores ProShed® redskabsskure i metal.    

Brug de elegante sekskantede rammer som et smukt højbed

Lægger du et eller flere af de sekskantede rammer på jorden kan du bruge dem som et flot højbed. Brug en enkelt eller flere af de sekskantede rammer til at skabe et unikt bed fyldt med alle mulige slags blomster og urter m.m. Du kan også plante halvstore buske og små træer i rammerne, for der er ingen begrænsning i dybden, hvis du placerer højbedet direkte på jorden. Med et flot højbed i galvaniseret stål behøver du ikke bekymre dig om råd eller vedligeholdelse, som man som regel skal med de traditionelle højbede i træ. Se alle vores forskellige brændeskure ProShed® og andre produkter her: https://www.dancovershop.com/dk/products/braendeskure.aspx

Share