Oppustelige glampingtelte er både smukke og rummelige

Oppustelige glampingtelte skaber de perfekte rammer for oplevelser både i naturen og derhjemme

Oppustelige glampingtelte er et oplagt valg, hvis du gerne vil have et helt særligt sted – enten langt hjemmefra eller lige ude i haven. Et oppusteligt glampingtelt er den letteste måde at opgradere en almindelig campingtur og få en skøn og behagelig oplevelse. Det rummelige glampingtelt med den enestående, oppustelige ramme kan give dig en campingoplevelse ud over det sædvanlige. Det smukke glampingtelt har et vandtæt cover, som er modstandsdygtigt overfor skimmel. Coveret er i 200 g/m² poly/bomuldslærred med et vandsøjletryk på 500 mm. Bunden er i kraftig PVC og har et vandsøjletryk på 3000 mm. Når du skal sætte teltet op, bruger du ganske enkelt den medfølgende elektriske blæser og puster de PVC-rør op, som udgør rammen på teltet. De solide rør måler Ø 20 cm, og de fastgøres til coveret med bløde bånd i Oxford/PE.

Rummelige glampingtelte med mange gode funktioner     

Vores innovative og oppustelige glampingtelte har 4 åbninger i toppen til ventilation. Sammen med de to døre skaber de ventilation, så du kan nyde et behageligt ophold inde i det store telt. Foran de to døre kan du have net, så du både får udluftning og udsyn og slipper for alle mulige slags flyvende insekter inde i teltet. Det oppustelige glampingtelt har en loftshøjde på 2,5 m, som gør det stort, rummeligt og giver dig en skøn følelse af plads, når du er inde i teltet. Bemærk venligst, at du udover selve teltet og den elektriske blæser også får barduner, pløkker og en transporttaske.  

Oppustelige glampingtelte fra vores brand TentZing®

De elegante og rummelige glampingtelte er skabt til at opgradere den traditionelle campingoplevelse. Du kan slå det oppustelige glampingtelt op på ingen tid og nyde et fantastisk ophold midt ude i naturen. Dit ophold vil være præget af langt mere stil og komfort end den traditionelle campingoplevelse. Du kan bruge det smukke TentZing® glampingtelt til en campingtur eller som et mare permanent fristed hjemme i haven. Slå det smukke glampingtelt op i haven og tag dig tid til at slappe af, når du har brug for det. Vi kan med garanti sige, at du kan glæde dig til en campingoplevelse ud over det sædvanlige med dette skønne, oppustelige glampingtelt fra vores brand TentZing®.

Glamping er en fantastisk måde at nyde udelivet  

Glamping er en fantastisk måde at opleve naturen helt tæt på. Hvorfor nøjes med et lille telt, når du kan bo i flot stil i et stort og rummeligt glampingtelt? Hvis der er en stikkontakt i nærheden af teltet, så kan du også tilslutte et varmeapparat, så du kan holde varmen, selv temperaturen falder. Og hvorfor ikke få noget ordentligt lys, når vi nu er ved det? Kort sagt, så kan du se frem til at udforske naturen, lege, slappe af og måske fortælle gode historier eller synge omkring bålet foran det oppustelige glampingtelt. Du kan se de oppustelige glampingtelte og andre smukke glampingtelte her: https://www.dancovershop.com/dk/products/bomuldstelte-til-glamping.aspx

Share