Redskabsskur i træ med innovative HPL facadepaneler

Redskabsskur i træ med HPL paneler

Kunne du tænke dig et redskabsskur i træ lidt ud over det sædvanlige? Så har du netop fundet det! Dette smukke og moderne redskabsskur i træ har en solid ramme i FSC-certificeret nordisk fyrretræ beklædt med innovative 6 mm Trespa/Meteon HPL-paneler. HPL (High-Pressure Laminate) facadepanelerne er træbaserede plader imprægneret med resin. De enestående HPL-paneler er holdbare, vejrbestandige og farvestabile. Panelerne har et træfiberindhold på over 70 procent, som kommer fra bæredygtigt skovbrug (FSC-certificeret). De tofarvede paneler er elegante, og du kan vende dem den vej, du foretrækker. De bliver ikke påvirket af fugt og tager ikke skade af vind og vejr, skimmel eller råd. UV-beskyttelsen og farvestabiliteten lever op til de højeste klassifikationer – og farven vil ikke forandre sig væsentligt i mindst 10 år. Der kan siges mange positive ting om klassiske redskabsskure i træ, men hvis du hellere vil have noget enestående, så kunne dette fine skur være en oplagt mulighed.  

Redskabsskur i træ i et moderne og smukt design 

Når man har en have, så er det svært at undvære et redskabsskur. Dette elegante og moderne redskabsskur i træ har en stor dobbeltdør, som giver nem adgang. Du kan låse døren ved hjælp af den indbyggede cylinderlås, så alle dine ting står sikkert. Brug det rummelige skur til haveredskaber, maskiner, cykler, pooltilbehør, legetøj og alt muligt andet. Vinduerne giver naturligt lys inde i skuret om dagen, så du nemt kan finde det, du skal bruge derinde. De enestående HPL facadepaneler har to farver – antracit og hvid – på hver sin side. Du kan vende dem og benytte den farve, som du foretrækker – og gøre skuret enten ensfarvet hvidt eller antracit – eller skabe præcis det skur, som du kunne tænke dig ved at blande farverne i et mønster og samle et unikt skur.

Redskabsskur i træ i ubehandlede og holdbare materialer 

Træet til skurets ramme er ubehandlet, så vi anbefaler at behandle det med en form for træbeskyttelse. For at få mest muligt ud af denne behandling, kan man påføre det i trin efterhånden som man samler rammen. Alle delene til dette elegante og moderne redskabsskur i træ er præfabrikerede. Du kan se den forventede arbejdstid til opførsel i manualen. Det flotte Bertilo HPL-redskabsskur i træ skal placeres på en fast og plan flade. Vores anbefaling er at stille det på cement, fliser, brosten eller tilsvarende, så du får et plant og brugbart gulv inde i skuret. Du kan se det elegante redskabsskur i træ her: https://www.dancovershop.com/dk/product/redskabsskur-i-trae-bertilo-hpl-2-345x228x23m-antracit-graa.aspx

Share