Redskabsskure i ubehandlet træ fra de nordiske fyrreskove

Redskabsskure i træ fra de nordiske fyrreskove

Redskabsskure i ubehandlet træ er solide, praktiske og kan holde i mange år, hvis man vedligeholder dem lidt en gang imellem. Hvis du allerede har en have, så ved du, hvor vigtigt det er at have et redskabsskur. Med et redskabsskur i træ har du plads til dine haveredskaber, maskiner, cykler og alt det andet samme sted. Du kan få mange forskellige redskabsskure i ubehandlet træ – og en del malede, hvor du kan spare tid på at male skuret, når det er samlet. Alt efter størrelsen på din have kan du få små, kompakte redskabsskure eller store redskabsskure, hvor du kan have alting samlet. Vores store udvalg af solide redskabsskure i træ fra Bertilo lever op til de fleste haveejeres drøm om et smukt skur i haven.    

Et stort udvalg af solide Bertilo redskabsskure 

Vores udvalg af Bertilo redskabsskure i træ omfatter alt fra cykelskure til redskabsskure i mange forskellige størrelser og designs. Du kan få et kompakt skur med en enkelt dør eller et stort redskabsskur med dobbeltdør, vinduer og måske et halvtag til at beskytte cykler og græsslåmaskinen m.m. Redskabsskurene med dobbeltdør og et eller flere vinduer giver nem adgang og naturligt lys inde i skuret om dagen. Alle paneler og andre komponenter bliver leveret præfabrikeret, så du skal ikke måle og save – du skal blot samle alle delene med helt almindeligt værktøj. I shoppen kan du se, hvilke redskabsskure der bliver leveret med gulv og tagpap.  

Smukke og klassiske redskabsskure i træ 

De elegante og praktiske redskabsskure i træ fra Bertilo består af massivt 19 mm nordisk fyrretræ – det meste med et FSC-certifikat, da træet kommer fra en pålidelig leverandør. De forskellige skure er solide og vil holde i mange år, hvis du vedligeholder dit skur efter behov, som man altid skal med redskabsskure i træ. Redskabsskure i ubehandlet træ skal behandles med træbeskyttelse, så snart du har fået skuret samlet for at beskytte det ubeskyttede træ. Bemærk venligst, at du også har mulighed for at bestille nogle af vores cykelskure eller redskabsskure malet. Du kan se de forskellige muligheder i shoppen. De forskellige redskabsskure i træ m.m. har skråtag, så der ikke samler sig vand på taget. Du skal være opmærksom på, at et skur i træ skal placeres på et stabilt og plant underlag i cement, fliser, grus eller tilsvarende. Desuden skal du sikre dig, at der ikke samler sig vand under redskabsskuret – især hvis skuret har trægulv. Du kan se alle de elegante redskabsskure i træ her: https://www.dancovershop.com/dk/products/redskabsskur-trae.aspx

Share