Skab de bedste events med Dancover Event Guide

Dancovers Event Guide med de rigtige produkter og gode råd

Når man afholder eller deltager i et event – det kan være som virksomhed, organisation eller privatperson – så skal man bruge forskellige eventprodukter i god kvalitet for at gøre arrangementet til en succes. Hvad enten du gerne vil markedsføre din virksomheds navn og logo eller på en professionel måde eller skabe de perfekte rammer for en vigtig privat begivenhed, så kan du både finde de rigtige produkter og gode råd i Dancovers Event Guide

Den førende leverandør af eventprodukter gennem mange år 

Dancover er en af de førende europæiske leverandører af eventprodukter i bedste kvalitet som bl.a. partytelte, foldetelte, klapborde og klapstole, belysning, varmeapparater og meget andet. Desuden har vi en lang række professionelle display- og brandingprodukter, som er skabt til at markedsføre din virksomhed eller organisation – eller til at gøre en særlig begivenhed som et bryllup eller tilsvarende endnu mere mindeværdig. I vores Event Guide har vi samlet de fleste af vores eventprodukter og en række gode råd og ideer baseret på vores mange års erfaring på dette område.  

Brug vores Event Guide og bliv bemærket til de mange fysiske events derude  

Til trods for den stadig stigende fokus på handel på internettet og online marketing, så er der stadig mange fysiske events som messer, markeder, koncerter og sportsbegivenheder m.m. Her skal du bruge en række særlige produkter for at være sikker på at blive set. Her spiller vores store udvalg af produkter med digitaltryk en afgørende rolle. I vores Event Guide kan du se, hvordan man får mest muligt ud af disse events og optimerer virksomhedens showroom og forskellige seminarer, foredrag, markeder samt andre events, hvor der er en mulighed for at møde dine eksisterende og potentielle kunder, samarbejdspartnere og nye medarbejdere.   

Private kunder har også stor glæde af vores Event Guide   

Som privatperson skal du måske en gang imellem arrangere fester og events for at fejre nogle af livets store mærkedage som fødselsdage, jubilæer, dåb, konfirmation, eksamen og bryllup m.m. Ved at bruge vores forskellige eventmøbler og tilbehør kan du afholde en fantastisk fest, hvor du og dine gæster kan nyde dagen i og omkring et vidunderligt partytelt. Du kan desuden bestille alt det andet, som du skal bruge til sådan et arrangement – klapborde og klapstole, gulve, udsmykning, belysning til både inde og ude, varmeapparater og meget andet.    

Dancover er specialist i digitaltryk til events  

I Dancovers Event Guide kan du også se, at Dancover har specialiseret sig i digitaltryk til foldetelte og andre markedsføringsprodukter. Digitaltryk er som skabt til branding og til at vise din virksomheds navn og logo frem på forskellige events. Du kan vælge mellem et stort udvalg af display- og brandingprodukter med digitaltryk. Sørg for at blive set på forskellige slags messer, markeder, ved produktlancering og sportsarrangementer. En af vores vigtigste brandingprodukter er vores kendte og populære FleXtents® foldetelte, som vi kan hjælpe dig med at dekorere med dit unikke design. Du kan se vores Event Guide her, fyldt med produkter i høj kvalitet og gode råd til, hvordan du får mest ud af dine professionelle events eller private arrangementer: https://www.dancovershop.com/dk/dancover-haveguide/eventguide.aspx

Share