Smukke partytelte til sommerens fester

Smukke partytelte til sommerens skønne fester

Elegante partytelte er den perfekte ramme til mange forskellige slags fester. Af og til er den eneste grund til at holde en fest at man bare gerne vil have det sjovt – samle familie og venner og hygge sig. Så glem problemer og bekymringer et øjeblik – og spis, drik og hav det sjovt! Med en effektiv terrassevarmer eller to kan du bruge dit partytelt en stor del af året. Et partytelt er ganske enkelt fremragende som en fleksibel ramme til en fest – eller et professionelt event for den sag skyld. Du kan nemt få et flot partytelt til at se endnu mere indbydende ud ved at pynte det med smuk belysning inde og ude, lægge et stabilt gulv og stille nogle klapborde og klapstole op i god kvalitet, så dine gæster kan nyde at være til din fest eller andet event.  

Meget mere fest for langt færre penge  

Mange af os skal nok holde lidt mere på pengene i øjeblikket på grund af verdensøkonomien. Men det skal ikke afholde dig fra at samle venner og familie og fejre et eller andet vigtigt. Når du har dit eget partytelt, kan du bruge det igen og igen, så du ikke skal leje et telt hver gang du holder fest eller andet – og du kan oven i købet dele teltet med andre, hvis du vil være endnu mere økonomisk. Kort og godt, så vil det at du har dit eget partytelt gøre det meget billigere at holde en fest eller en anden begivenhed, hvor du har behov for en midlertidig og smuk ramme. Desuden sparer du penge ved ikke at holde festen på en dyr restaurant eller leje selskabslokale på et hotel eller tilsvarende. Så hold festen derhjemme, få et par venner til at hjælpe dig med at stille partyteltet op og spar en masse penge. PS. Hvis pengene ikke spiller en rolle, så hold nogle flere fester i løbet af året i stedet for – alle elsker en god fest!     

CombiTents® – markedets mest fleksible partytelt

Kunne du tænke dig et fleksibelt partytelt, hvor du kan ændre størrelsen på teltet, så det passer til forskellige begivenheder? Så skal du bestille et CombiTents® partytelt og få op til 5 partytelte i 1! Det er muligt, fordi du rent faktisk kan ændre størrelsen på dit partytelt fra det ene event til det næste. Og det er helt unikt! Et CombiTents® partytelt er opdelt i sektioner, og du vælger blot det antal sektioner, du har brug for, hver gang du skal stille partyteltet op. Med dette innovative partytelt har du altid et telt i den rigtige størrelse! De elegante og fleksible CombiTents® partytelte er den oplagte løsning til virksomheder, organisationer, festarrangører, udlejningsfirmaer samt privatpersoner. Du kan se alle vores solide og smukke partytelte her: https://www.dancovershop.com/dk/products/partytelte.aspx

Share