Teltdrapering gør dit partytelt endnu mere indbydende

Teltdrapering med sidegardiner kan udrette mirakler i et helt almindeligt partytelt

En smuk, hvid teltdrapering kan gøre dit helt almindelige partytelt til noget både blødt og varmt. Med en teltdrapering er det overraskende nemt at ændre et partytelt til noget nær en romantisk drøm, der passer til et bryllup eller anden vigtig begivenhed. Et partytelt i god kvalitet er ofte den perfekte løsning, når man skal bruge midlertidig plads til at holde en fest eller anden form for event. Med et eller flere partytelte kan du invitere alle de gæster, som du har lyst til og fejre et eller andet eller blot hygge jer sammen. Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det – så kan du udsmykke partyteltet med teltdrapering med sidegardiner.

Gør dit event endnu mere romantisk med teltdrapering

Når du gerne vil skabe et enestående og mindeværdigt arrangement i forbindelse med et bryllup eller andet, så gør en lille ekstra indsats og udsmyk partyteltet med noget smukt, let hvidt stof, som er skabt specielt til vores partytelte – det vi kalder teltdrapering! Du får ikke kun et blødt og bølgende loft inde i teltet – alle metalbenene på rammen bliver skjult bag smukke sidegardiner, der er med til at gøre teltet endnu mere romantisk. Hvis du desuden har gulv, gulvtæppe og behagelige klapstole eller stabelstole med cover og sløjfer, så bliver det hele lige til at lægge ud på Instagram, Pinterest eller hvad det nu hedder alt sammen! Arrangementet vil både blive fantastisk på selve dagen og bagefter, når du kigger på billederne fra den store dag, så vil de smukke omgivelser være en vigtig del af de søde minder.    

Teltdrapering med et blødt og satinagtigt look  

Vores smukke partytelte i f.eks. hvidt PVC passer flot til de fleste events, men der sker bare noget magisk, når man dekorerer teltet med en hvid teltdrapering og sidegardiner, som helt skjuler den grå metalramme. Vores smukke teltdrapering og sidegardiner er syet af blødt stof med satin look, som giver hele rummet et eksklusivt udtryk, bl.a. fordi stoffet på en elegant måde skjuler partyteltets grå metalramme og de forskellige samlinger. Har du behov for at rengøre teltdraperingen og sidegardinerne, begynd med at påføre lidt lunkent vand og sæbe på et mindre område for at sikre dig, at der ikke sker en misfarvning. Vask kun i hånden i vand, som maks. er 28° C varmt!

Loftdrapering til dit FleXtents® foldetelt

Hvis du hellere vil bruge vores populære FleXtents® foldetelte, så er der også mulighed for at udsmykke teltet – her er der tale om en loftsdrapering. Til FleXtents® serierne PRO og Xtreme kan du montere en elegant loftsdrapering og skjule metalrammen øverst i foldeteltet. Præcis som med vores partytelte kan du nemt give dit foldetelt et blødere og endnu mere elegant udtryk. En fantastisk måde at gøre dit foldetelt endnu mere indbydende og smukt er ved at placere noget blødt lys oppe over loftsdraperingen, før du monterer stoffet. Det skaber den skønneste effekt. Se de elegante teltdraperinger og sidegardiner her: https://www.dancovershop.com/dk/products/telt-drapering.aspx

Share