Intelligente drivhuse giver frisk grønt hele året

Intelligente drivhuse kan bruges hele året og give dig frisk grønt

Urban gardening får hjælp af teknologien med disse banebrydende og intelligente drivhuse, som du kan styre med en app. De moderne minidrivhuse har en række indbyggede funktioner som vandingssystem, LED vækstlys og varme, som alt sammen bliver styret ved hjælp af en app. Desuden har de en automatisk vinduesåbner, der skaber udluftning. Bemærk venligst, at du ikke behøver downloade noget – du kan styre det hele via Wi-Fi. Relevante data bliver gemt på din konto, som du har adgang til overalt, og så får du besked, hvis planterne har behov for mere vand eller andet. Du kan opdatere indstillingerne i appen fra alle steder med netadgang. Så bliver drivhuset automatisk opdateret i løbet af en halv time. Hvad siger du til at få en besked, hvis temperaturen i drivhuset lige trænger til at blive justeret?  

Avancerede drivhuse styret ved hjælp af en app

De intelligente drivhuse er kompakte og kan placeres stort set overalt. På terrassen, altanen, gården osv. Du kan vælge mellem 4 forskellige modeller med fleksible hylder og en bund. Der kan være helt op til 24 almindelige så- eller spirebakker i den største model. De intelligente drivhuse er oplagte til alle, der nyder at have adgang til frisk grønt hele året – derhjemme eller rent professionelt i en cafe eller restaurant. På grund af de innovative funktioner som vandingssystem, automatisk udluftning, varmekabler i trådhylderne og indbygget LED vækstlys, så har du alle muligheder for at kunne glæde dig over en sand overflod af helt friske salater, spirer og urter hele året. Bortset fra den automatiske vinduesåbner, som virker ved hjælp af en særlig voks og fjedrer, så kræver de forskellige funktioner strøm. Sørg for at der er et 240V strømstik i nærheden af drivhuset.

Intelligente drivhuse med innovative funktioner  

Disse intelligente drivhuse er skabt til at frembringe en overflod af frisk grønt m.m. hen over hele året. Drivhusene har indbygget vandingsanlæg, som vander efter den plan, som du har bestemt for at få et godt resultat hver gang. Der medfølger en vandpumpe og drypdyser – du skal blot sørge for en vandbeholder. Der er også opvarmning med lavspændingskabler, som er monteret på trådhylderne og kan tåle vand. Denne funktion kan være med til at udvide sæsonen, fordi den sørger for den rigtige jordtemperatur. Når du tænder for varmen, så holder det intelligente drivhus en jordtemperatur på min. 10°C over udetemperaturen. Endelig er det indbyggede LED vækstlys vandtæt og monteret under hylderne. Vækstlyset vil fremme væksten i de kolde måneder eller hvis drivhuset står et sted, der vender mod nord. Den automatiske vinduesåbner skal ikke bruge strøm, men åbner og lukker låget på drivhuset efter behov. På varme dage åbner låget, så den overskydende varme kan slippe væk, og når det er koldt, forbliver det lukket. Den dobbelte skydedør giver nem adgang til planterne, og så kan man tage hylderne ud, så man kan bruge hele pladsen i drivhuset – også hvis planterne bliver højere. Du kan se de intelligente drivhuse her:  https://www.dancovershop.com/dk/products/minidrivhuse.aspx

Share