Elegant og holdbart bord/bænkesæt i fyrretræ

Bord/bænkesæt i trykimprægneret nordisk fyrretræ

Elegant og holdbart Bord/bænkesæt i trykimprægneret nordisk fyrretræ til haven eller et andet sted, hvor du skal bruge et elegant sæt bestående af et bord med to bænke. Brug det udenfor på terrassen, i haven, eller måske inde i drivhuset. Det elegante havesæt er trykimprægneret med en kromfri og vandbaseret væske, der forebygger insektangreb, råd og generel nedbrydning. Bemærk venligst træet farve – en grønlig tone – som kan variere lidt på grund af trykbehandlingen. Du kan bruge sættet som det er eller male det i en farve, så det passer ind i omgivelserne eller i en stærk farve, som får det til at stå frem.  

Bord/bænkesæt i trykimprægneret nordisk fyrretræ

Det klassiske bord/bænkesæt er lavet af trykimprægneret nordisk fyrretræ. Det solide bord med bænke er trykimprægneret for at det kan holde i lang tid uden råd og generel nedbrydning. Men på et tidspunkt kan det godt være, at du skal behandle træet for at bevare det sundt, med mindre du foretrækker det forvitrede udtryk, som træet får efter et stykke tid udenfor. Men sættet vil se flot ud i lang tid alt efter hvor meget regn og sol, som det bliver udsat for. Når du bruger bordet til at spise middag, så kan man overveje at dække bordpladen med en voksdug for at undgå fedtpletter og tilsvarende. Det er nemt at flytte rundt på sættet – hvis man er to til at bære – så du kan nyde sættet overalt i haven, alt efter tidspunkt på dagen og mængden af sol.     

Bord/bænkesæt til både indendørs og udendørs brug

Dette elegante og klassiske bord og bænkesæt er lavet til at stå udenfor, men kan naturligvis også bruges indenfor. På den måde har du altid et ekstra bord, hvis du skal holde fest eller bare nyde en god middag med venner og familie. Normalt vil man nok finde dette klassiske sæt udenfor i haven, på terrassen og nogle gange under en terrasseoverdækning eller tilsvarende. Bord/bænkesættet er fantastisk at have, når man gerne vil have et hyggeligt spiseområde udenfor – overdækket eller ude i det fri. Bordet og bænkene er lavet til at stå ude permanent, men hvis du gerne vil passe godt på sættet og holde det frisk, så kan det være en god ide at male sættet i din yndlingsfarve – eller måske bruge en transparent maling, hvis du gerne vil bevare det naturlige udtryk med træ.  

Sådan får du mest muligt ud af dit trykimprægnerede træ

Ubehandlet træ er meget udsat, hvorimod trykimprægneret træ mere eller mindre forbliver det samme i lang tid. Du kan selv behandle det ubehandlede træ eller vælge en trykimprægneret løsning som dette skønne sæt. Du behøver ikke foretage dig noget med hensyn til det trykimprægnerede bord/bænkesæt, medmindre du hellere vil have sættet i en anden farve eller udtryk. Dette klassiske bord/bænkesæt i nordisk fyrretræ er blevet behandlet med en vandbaseret, kromfri væske, der følger den europæiske standard EN351-1. Først bliver træet placeret i en beholder, hvor fugtigheden fjernes under tryk. Derefter bliver beholderen fyldt med træbeskytter og presset ind i cellerne i træet. Nu har du trykimprægneret træ, som kan tåle at stå ude i vind og vejr. Her kan du se og bestille det klassiske bord/bænkesæt i nordisk fyrretræ: https://www.dancovershop.com/dk/product/bord-baenkesaet-074x18x075m-natur.aspx

Share