En intelligent propagator giver den optimale vækstoplevelse

En propagator minidrivhus kan sørge for friske grønne planter hele året

En intelligent propagator kan løfte begrebet urban gardening op på et helt nyt plan. Vi har tilføjet en række forskellige teknologier, så du kan dyrke alle mulige planter det meste af året, hvis du har lyst. En propagator i høj kvalitet kan stilles på terrassen eller altanen og du styrer den blot ved at bruge en helt enkel app. På den måde kan du hele tiden passe dine planter, også selv om du slet ikke er i nærheden. Ved at bruge en propagator eller kompakt minidrivhus er du altid sikker på, at planterne får vand nok, og temperaturen er passende hele tiden. Hvis det bliver for varmt inde i din propagator, så åbner låget sig. Hvis det omvendt bliver for koldt, så kan du nemt tænde for vækstlys og varme efter behov ved hjælp af din mobil. De indbyggede funktioner som vandingssystem, vækstlys og varme kan sørge for friske grønne planter hele året. Nogle af vores intelligente minidrivhuse har en automatisk vinduesåbner: når temperaturen inde i din propagator bliver for høj, så åbner låget sig helt automatisk.

En kompakt Sprout propagator med indbyggede funktioner

De forskellige Sprout propagatorer er kompakte, effektive og du kan stille dem stort set alle steder. Sæt den på terrassen, altanen, i gården eller et helt andet sted. Du kan vælge mellem 4 modeller – alle udstyret med fleksible hylder og bund. Den største propagator har plads til 24 spirebakker i standardstørrelse. Brug det effektive minidrivhus i haven eller hvis du har en cafe eller restaurant. Tilbyd dine gæster friske grønne planter, som er dyrket lige der på stedet. Det vil ikke kun være lækkert, men også en god historie og inspiration. De innovative funktioner som vandingssystem, automatisk låg-åbner, varmekabler i trådhylderne og LED vækstlys er alt sammen med til at gøre disse kompakte propagatorer til noget helt specielt. Som vi plejer at sige: De kompakte drivhuse løfter urban gardening op på et helt nyt niveau!

Frisk mad hele året rundt med en vertikal propagator

En anden intelligent propagator er vores effektive Aerospring hydroponisk væksttårn – eller som nogen kalder den: Den Lodrette Have. Denne elegante propagator er designet til indendørs brug i dit hjem, på skoler, kontorer eller cafeer. Det indbyggede, aeroponiske system pumper med lavt tryk vandet fra 75l beholder og op gennem det lodrette tårn. Vandet siver derefter langsomt ned over planternes rødder, så planterne får vand, næringsstoffer og ilt. Med denne avancerede, lodrette propagator kan du nyde friske planter hele året – indendørs eller udendørs i sæsonen. Denne lodrette propagator kan indeholde op til 27 planter ad gangen i det kompakte tårn, der blot måler 85 cm i bredden, så det kan placeres stort set overalt. Stofcoveret betyder op til 30 % mere udbytte, når det er på. Desuden vil det slanke, sekskantede design sammen med ​​de seks professionelle 23W vækstlys sørge for, at planterne altid får nok lys.  

Brug en simpel app til at optimere udbyttet – hele året!

Med en intelligent propagator – i form af et minidrivhus eller væksttårn – kan du nyde friske planter som salat, spirer og meget andet hele året. Du kan have en effektiv ’vækstmaskine’ derhjemme, på kontoret eller på din café eller restaurant. Når du har en eller flere af disse intelligente propagatorer, har du adgang til friske og sprøde afgrøder stort set hele tiden. På grund af den indbyggede teknologi som vandingssystem og vækstlys, får du det perfekte resultat hver gang. God fornøjelse! Du kan se mere til de intelligente propagatorer her: https://www.dancovershop.com/dk/products/intelligente-drivhuse.aspx

Share