Fritstående terrassevarmere til haven

Fritstående terrassevarmere er effektive og fleksible

Vores fritstående terrassevarmere er lette at betjene og kan gøre livet på terrassen og i haven endnu skønnere. Når du vil nyde en aften på terrassen eller inde i et lysthus eller telt, kan en effektiv terrassevarmer gøre en verden til forskel. Vi tilbyder et bredt udvalg af moderne og elegante terrassevarmere – både fritstående terrassevarmere og hængende terrassevarmere. Et flot eksempel er vores hængende IKEMA terrassevarmer med en 1500 W varmelampe, der bliver leveret med ledning og kæde til nem montering i en pavillon, partytelt eller under et terrasseoverdækning. Når du monterer en hængende terrassevarmer i et telt eller havepavillon, spreder den en behagelig varme. Hæng den over et spisebord eller bare hvor du sidder om aftenen, så du kan blive meget længere udenfor. Du kan både nyde vores hængende og fritstående terrassevarmere på en hverdag efter arbejde og til særlige lejligheder med venner og familie. Kort sagt kan enhver form for terrassevarmer forlænge den tid, du nyder ude i haven, på terrassen eller inde i et partytelt eller havepavillon.

En fritstående terrassevarmer er mere fleksibel

Vi har mange forskellige hængende terrassevarmere, som du kan bruge i mange forskellige sammenhænge. En populær type terrassevarmer er den fritstående terrassevarmer. Som navnet antyder, står den på jorden, så du frit kan flytte rundt på den – så længe der er en ledning, som kan nå hen til et stik. Ellers kan du bruge den flotte terrassevarmer udenfor på terrassen eller inde i et telt hvad der nu passer. Den elegante, fritstående terrassevarmer fungerer også fremragende inde i en pavillon eller lignende. Nogle gange vil en hængende terrassevarmer være det bedste valg. En hængende terrassevarmer optager ikke plads på gulvet i modsætning til en fritstående model. Du kan få hængende terrassevarmere med forskellig effekt og styrke, og mens vores populære, fritstående IKEMA terrassevarmer byder på 2000 W med 3 indstillinger: 800, 1200 og 2000 W – så har den hængende udgave et varmelegeme på 1.500 W.

Se efter vores brand CosyLifeStyle® – lavet til det gode liv CosyLifeStyle® fra Dancover er et moderne livsstilsbrand, der har fokus på de gode ting i livet, herunder det perfekte haveliv. Vores brand omfatter et bredt udvalg af elegante havepavilloner, pergolaer, drivhuse, orangerier, terrasseoverdækninger samt diverse tilbehør som bl.a. terrassevarmere af høj kvalitet. Udvalget af kvalitetsprodukter med mærket CosyLifeStyle® er den perfekte blanding af kvalitet og meget konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder flotte og stilrene produkter i et moderne design, lavet af holdbare materialer og med mange detaljer, som vil sikre, at dit udeliv bliver rart, behageligt, elegant og hyggeligt. Se alle vores forskellige hængende og fritstående terrassevarmere her: https://www.dancovershop.com/dk/products/terrassevarmere.aspx

Share