Bomuldstelte

Bomuldstelte skaber den bedste glamping-oplevelse.

Bomuldstelte til glamping er en fantastisk måde at ligge i telt på – både mere behageligt og i flot stil. Hvad enten du stiller teltet op hjemme i haven eller et sted langt væk. Hele ideen med disse smukke bomuldstelte er, at du fortjener lidt luksus – også når du skal campere. Der er jo ingen grund til at ligge på et tyndt liggeunderlag, hvis du kan ligge på en rigtig madras, ingen grund til at fryse, hvis man kan tænde for et varmeapparat - og hvorfor ikke have noget god belysning, så man kan se, hvad man laver og gøre bomuldsteltet hyggeligt? Vores bomuldstelte til glamping passer perfekt til trenden med at man gerne vil ud i naturen, men man vil helst ikke undvære lidt luksus og komfort. Ordet ‘glamping’ består af ordene ‘glamour’ og ‘camping’ – og bomuldsteltene har blot fået deres navn efter det materiale, som de er lavet af. Vidste du, at en mand ved navn Henry Sibley fik patent på denne type telt tilbage i 1856? Dengang var det primært den amerikanske hær, der brugte de rummelige bomuldstelte. I dag kan alle og enhver få glæde af de enkle og smukke telte.

Vores TentZing® bomuldstelte er som skabt til glamping.

Vi har gjort de store og elegante bomuldstelte til en del af vores udvalg for at imødekomme efterspørgslen fra alle dem, der er hoppet med på den nye bølge med luksuscamping eller glamping. De store og rummelige bomuldstelte kan løfte en traditionel campingtur til noget endnu mere fantastisk. Du kan bo behageligt midt i den skønne natur i flot stil. Du kan bruge et af de elegante TentZing® bomuldstelte til en campingferie eller skabe en permanent base hjemme i haven, så du kan tage på glamping, lige når du har lyst. De smukke TentZing® bomuldstelte består af 280 g/m² bomuldslærred med et vandsøjletryk på 1000 mm. Bunden i teltet er i 540 g/m² PVC, som har et vandsøjletryk på 3000 mm. Den forhøjede taghøjde er en del af den samlede oplevelse af luksus og komfort.

Bomuldstelte og forskelligt slags tilbehør til glamping.

De store og smukke bomuldstelte bliver endnu mere indbydende, hvis du tilføjer de halvmåneformede tæpper til gulvet – og måske vil du også tilføje et buet fortelt, så indgangen til teltet er beskyttet og kan bruges som opbevaringsplads til sko med mere uden for selve teltet. Tæppet er to halvmåneformede stykker i 100 % polypropylen, jacquardvævet og med et smukt mønster. Du kan dække hele gulvet inde i teltet og det vil se flot ud og skabe en fantastisk stemning. Bestil dit nye bomuldstelt i dag og tag på glamping i år og oplev naturen, slap af eller sæt dig ude i haven omkring et hyggeligt bål og nyd livet. Du kan glæde dig til at bo i et af vores populære TentZing® bomuldstelte, som er skabt til at give dig den perfekte glamping-oplevelse.