Bord- og stolevogne

Bord og stolevogne til lettere håndtering og opbevaring.

Vores populære bord- og stolevogne er den oplagte løsning, når der skal håndteres et større antal foldeborde, banketborde og stole. Når der skal afholdes private eller professionelle events, er der ofte behov for at flytte en masse borde og stole, og her kan vores solide bord- og stolevogne være en stor hjælp. Med en eller flere bord- og stolevogne kan du langt nemmere håndtere alle de borde og stole, som der er behov for. Når du kan stille borde og stole på en solid bord- og stolevogn er det langt nemmere at håndtere, flytte og opbevare de mange produkter. Vi tilbyder bl.a. en vogn, der både kan forlænges og klappes sammen. Vores bord- og stolevogne vil være til stor hjælp, når du skal arbejde med mange stole og borde – og når vognen ikke er i brug, vil den kun optage begrænset plads.

Bord og stolevogne til at flytte og opbevare eventmøbler.

Hos Dancovershop.com tilbyder vi et stort udvalg af foldeborde og stole i høj kvalitet til både private og professionelle events. Foldebordene kan foldes helt sammen, for benene kan foldes op under bordpladen, så bordet er helt fladt og nemt at flytte og opbevare. Alle vores foldeborde og stole kan stables på vores solide vogne, så de er nemme at flytte og opbevare eventmøblerne. Møblerne fylder overraskende lidt, når man kan opbevare dem på vognen. Vi tilbyder desuden også andre muligheder for at flytte og opbevare møbler med mere. På Dancovershop.com kan du finde vores kraftige sækkevogne og rullecontainere, som passer perfekt til en lang række transport- og opbevaringsopgaver.

Bord- og stolevogne er nemme, sikre og mere effektive.

De fleksible bord- og stolevogne fra Dancover er både solide, praktiske og har stærke hjul, som gør den nemme at styre. Hjulene er en kombination af faste og drejelige hjul. Desuden har vognene en bremse, så du kan sikre vognen, mens du stiller borde og stole på eller tager dem af igen. Bord- og stolevognene passer perfekt til skoler, selskabslokaler, forsamlingshuse, koncerthuse, klubber og alle andre steder, hvor man skal tage imod et større, skiftende antal gæster, som skal bruge stole og borde.