Borde og stole

Borde og stole til festen.

Borde og stole til festen er naturligvis et must, og på Dancovershop.com kan du finde markedets største udvalg af alt, hvad du skal bruge til festen – uanset om du vælger klapstole, stabelstole, bænke, klapborde eller banketborde.

Borde og stole gør festen endnu bedre.

Klapstole og stabelstole er både nemme at flytte og opbevare, og så har Dancover et stort udvalg af elegante stole, som man faktisk også sidder godt på. Det er en meget vigtig detalje, når man skal sidde I mange timer og hygge sig til en fest eller et arrangement eller event. Vælg f.eks. En klassisk foldestol I hvid med blødt sæde, hvor siddekomforten er I top. Stolen er ikke ret tung, nem at stille op, god at sidde på og nem at klappe sammen efter festen og opbevare.

Stabelstole I italiensk design.

Stabelstole I italiensk design er en anden spændende mulighed for at gøre festen til en god oplevelse for dine gæster. Vælger du en af de smukke og elegante stabelstole I italiensk design. De kan både bruges inde og ude og har et design, der på en gang er klassiske og moderne. Her er komforten også I fokus, og så er det nemt at stable stolene og opbevare dem, når de sidste gæster er gået hjem efter festen. Mange vælger faktisk også at bruge de solide og lette stabelstole som spisebordsstole eller til professionel brug på cafeer og restauranter.

Foldebordene skal dækkes smukt.

Når der er valgt de rigtige borde og stole til festen, skal bordene dækkes smukt – uanset anledningen. Her tilbyder Dancover et stort sortiment af festartikler som bl.a. duge, bordløbere, engangsservice som krus, kopper, tallerkener og bestik, og en masse spændende led-belysning og guirlander for at skabe den rette stemning.

Foldestole og klapstole skal også pyntes.

Klapstole og stabelstole kan være flotte I sig selv, men med et cover og evt. en sløjfe sker der noget næsten magisk med rummet. Når man træder ind I et partytelt, hvor bordene er smukt dækket, hvor der er festbelysning og klap- eller stabelstolene er dekoreret med et cover eller en sløjfe, så bliver det ikke meget bedre. Især til et bryllup kan disse effekter skabe netop den stemning, som mange har drømt om til den store dag.

Fest pakke 5x8m

Fest pakke 5x8m

18.246,38 kr.
Fest pakke 6x12m

Fest pakke 6x12m

38.262,38 kr.