Camper & Caravan Telte

Autocampere, campingvogne og caravans står bedst i et opbevaringstelt.

Din autocamper, campingvogn eller caravan fortjener et opbevaringstelt fra Dancover, som kan beskytte din anhænger eller feriebolig mod vind og vejr, når de ikke er i brug. Disse solide og holdbare opbevaringstelte er oprindeligt designet til opbevaring og beskyttelse af både, når disse opbevares på land. Den imponerende størrelse og funktionalitet gør også teltene særdeles velegnede til bl.a. at beskytte autocampere, campingvogne og caravans. De store telte til bl.a. autocampere og campingvogne er både høje, solide og holdbare. De kan beskytte din autocamper, campingvogn og caravan m.m. i både kortere og længere perioder, når anhængeren eller vognen ikke er i brug.

Autocampertelte med mange muligheder.

De store opbevaringstelte yder fremragende beskyttelse for din autocamper, campingvogn eller caravan, men vil naturligvis også kunne beskytte andre køretøjer, trailere eller maskiner. Har du brug for et opbevaringstelt i en kvalitet ud over det sædvanlige, skal du vælge et af disse store opbevaringstelte fra Dancover, bl.a. en telthal multiGarage eller bådtelt Titanium.
Autocampere og campingvogne holder længere ved korrekt opbevaring
Autocampere, campingvogne og caravans holder længere og bevarer deres værdi bedre, når man opbevarer dem i et solidt opbevaringstelt. Opbevaringstelte fra Dancover er på grund af deres størrelse perfekte til at beskytte din autocamper, campingvogn og caravan, når den ikke er i brug en periode. Din autocamper eller campingvogn vil først og fremmest komme til at stå beskyttet i et tørt telt, men samtidig er der plads til at du kan reparere, vaske og gøre klar til den nye sæson på vejene. Det store, rummelige opbevaringstelt beskytter din anhænger m.m. fra vind og vejr, og med et opbevaringstelt kan du holde din autocamper eller campingvogn pæn i mange år, hvis du stiller vognen i et telt efterår og vinter m.m.

Autocampere, campingvogne og caravans har brug for et rummeligt og holdbart opbevaringstelt.

Autocampere, campingvogne og caravans findes i mange størrelser og modeller, og det gør Dancovers opbevaringstelte heldigvis også. En del af de solide og holdbare opbevaringstelte til bl.a. autocampere, campingvogne og caravans har en ramme af galvaniseret stål og et holdbart cover i 600g/m2 PVC. Der er god plads til at komme ind og ud af opbevaringsteltet, og du har også mulighed for at vælge et telt, hvor der er plads til at arbejde med campingvognen m.m., mens den står opbevaret. De store opbevaringstelte til både, campingvogne og autocampere m.m. bliver leveret med kraftige jordspyd, som sikrer teltet, så du kan sove roligt om natten – også når det regner og blæser.