CAMPER & CARAVAN TELTE


CAMPER & CARAVAN TELTE

Campingvogne og autocampere opbevares bedst i store lagertelte

Campingvogne og autocampere opbevares bedst i store lagertelte eller opbevaringstelte, som oprindeligt er skabt til opbevaring af både, når de er på land uden for sæsonen. Størrelsen og funktionaliteten gør disse lagetelte perfekte at bruge til autocampere, campingvogne og andre store køretøjer. De store lagertelte til campingvogne er både høje, solide og holdbare og kan beskytte din autocamper, campingvogn eller mobilehome i en kortere eller længere periode, når køretøjet ikke er i brug. Det siger sig selv, at de rummelige lagertelte også kan bruges til andre store køretøjer og maskiner. Skal du bruge et sted at opbevare din campingvogn eller tilsvarende, så kan vores lagertelte til både, campingvogne, autocampere m.m. løse opgaven effektivt.

Campingvogne og autocampere står godt beskyttet i et lagertelt

Campingvogne og autocamper lagertelte er på grund af deres størrelse oplagte at bruge som overdækning til din campingvogn, autocamper, mobilehome osv. Din campingvogn eller autocamper kan stå tørt og sikkert, godt beskyttet mod vind, vejr og støv, og så har du desuden plads til at reparere og klargøre køretøjet, så det er klart til den kommende sæson på vejen. Med et stort lagertelt kan du holde din campingvogn i god stand år efter år, når den står godt beskyttet i et telt. Ved at opbevare din campingvogn eller autocamper m.m. i et lagetelt holder du også prisen bedre, hvis du skal sælge den en dag. Hvis du beskytter køretøjet mod sol, regn og sne en del af året, så holder det længere og vil være i bedre stand ved et evt. salg. Derfor er et lagertelt til din campingvogn en fornuftig investering – også hvis du bare gerne selv vil have glæde af din campingvogn i længere tid.

Campingvogne og autocampere kræver plads

Campingvogne, autocampere og mobilehomes findes i mange størrelser, men du kan som regel altid finde et lagertelt eller opbevaringstelt, som passer til netop den model, du har. De fleste af de solide lagertelte til både, campingvogne, autocampere m.m. har en galvaniseret stålramme og en kraftig dug i 600g/m2 PVC. Det er nemt at komme ind og ud af de store lagertelte, og der er plads til, at du kan arbejde på det opbevarede køretøj, så du kan rengøre eller reparere din campingvogn, autocamper, båd eller mobilehome under opbevaringen. Vores store lagertelte til campingvogne og både m.m. bliver leveret med kraftige jordspyd, så du kan sikre teltet. På den måde kan du sove roligt om natten, når du bruger opbevaringsteltet – også når det blæser.