Campingtelte

Campingtelte sørger for komforten ude i naturen.

Campingtelte fra Dancover kan fås i mange størrelser og til forskellige priser alt efter, hvad du gerne vil have. Du kan vælge fra et stort udvalg af praktiske og elegante telte. Skal I være 2, 3 eller 4 personer? Så bør du vælge et af de mindre campingtelte som vores pop-up telte, tunneltelte, kuppel- og iglootelte. Er I 5 eller 6 personer, som skal på campingtur? Vi har også større campingtelte med plads til dit udstyr og bagagen. Vi har campingtelte til de, som gerne vil være på farten og derfor skal bære så lidt som muligt. De foretrækker at nøjes med mindre og lettere campingtelte for at kunne nyde turen mere. Du kan også få campingtelte til hele familien, som skal bruge et komfortabelt telt med plads til bagagen og hvor der også er plads til at stå oprejst inde i teltet.

Campingtelte i bedste kvalitet gør turen lettere.

Campingtelte giver dig en vidunderlig fornemmelse af frihed. Du skal blot tage dit telt med dig, og fantastiske eventyr under åben himmel venter dig. Til trods for at de fleste campister i dag foretrækker komforten ved moderne campingpladser med alle moderne faciliteter. Selv om du vælger at slå dit telt op på en af disse campingpladser, så skal dit telt leve op til an række vigtige detaljer, som campister i dag forventer af deres telt. Detaljer som logisk konstruktion, nem opsætning, styrke, letvægtsmaterialer, nem adgang og ventilation er nogle af minimumskravene. Dancover tilbyder et stort udvalg af kvalitetstelte til mange forskellige formål – til en enkelt nat eller to, for at lege og hygge i haven og til når hele familien skal af sted på en fantastisk campingferie.

Campingtelte til alle – både store og små.

Campingtelte fra Dancover omfatter mange kendte mærker som Outwell, Easy Camp, Ranger og Coleman så vel som vores egne brands som TentZing® og Flashtents®. Man får virkelig noget for pengene og mange fantastiske timer i naturen under åben himmel uanset hvad du vælger. Måske vil du gerne af sted på en længere campingferie eller måske skal du bare bruge et sted at sove på klasseturen eller til en hyggelig weekendtur med familie og venner. Det er blevet meget populært for børnefamilier blot at starte bilen og køre ud i det blå med et campingtelt i bagagerummet og ikke meget andet. Du føler dig fri som fuglen og kan vælge mellem de mange campingpladser, som man møder på sin vej. Desuden er det en fantastisk fornemmelse at sove i et campingtelt i naturen og vågne op til lyden af fugle og måske med en fantastisk udsigt.