CarCoons & Bike Bubbles

CarCoon opbevaringssystem til din elskede bil eller MC.

CarCoon opbevaringssystem er måske det bedste opbevaringssystem til køretøjer, der nogensinde er opfundet. Det er både elegant og effektivt, og det kan beskytte din klassiske bil, veteranbil eller blot en bil, som du gerne vil passe rigtig godt på og beskytte mod støv og fugt. CarCoon har et unikt ventilationssystem, der giver dig en enestående ’aktiv luftstrøm’ med verdenspatent. Det enestående system består af en blæserenhed, der sikrer konstant luftcirkulation inde i CarCoon’en. Enheden skaber det optimale indeklima inde i opbevaringsteltet hele døgnet rundt. Med en CarCoon er det muligt at opbevare din klassiske bil i perfekt stand. Du kan også få dette innovative opbevaringssystem til din motorcykel – i så fald skal du se efter en CarCoon Bike Bubble.

CarCoon beskytter dit køretøj mod støv og fugt.

En CarCoon eller en Bike Bubble beskytter din bil eller MC mod kondens. Når man ejer en værdifuld bil, bekymrer man sig om fugt, når man skal opbevare sin bil – og med god grund. Høj luftfugtighed betyder som regel en masse kondens, hver gang temperaturen falder til under dugpunktet. Inde i den oppustede CarCoon forebygger luftcirkulationen kondens – og desuden er der en indbygget manuel ventil i tilfælde af ekstreme temperaturer. Dette unikke opbevaringssystem beskytter dit køretøj mod at varm mættet luft kondenserer på køretøjet. Kondens er ethvert opbevaret køretøjs værste fjende. Lave temperaturer – selv med en relativ høj luftfugtighed - vil sørge for, at bilen er tør inde i den oppustede CarCoon eller Bike Bubble.

CarCoon og Bike Bubble – den oppustelige og fleksible opbevaringsløsning.

CarCoon systemet er overraskende enkelt at bruge. Du lægger ganske enkelt den medfølgende bund ud på dit garagegulv, parkerer din bil eller MC på bunden og placerer toppen hen over køretøjet. Nu fastgør du overdelen til bunden ved hjælp af den kraftige lynlås. Slut strømforsyningen til, og efter fem minutter står din bil eller motorcykel i sit eget beskyttede miljø. Både CarCoon og Bike Bubble opbevaringssystemerne har et batterikontrolsystem, der både giver strøm til opbevaringssystemet og vedligeholder batteriet på det opbevarede køretøj efter behov. Du kan altid kontakte vores CarCoon Xperter hos Dancover, hvis du har spørgsmål om dette innovative opbevaringssystem.