CARCOONS & BIKE BUBBLES


Carcoons & bike bubbles

CarCoon er den bedste beskyttelse for din elskede bil eller MC

CarCoon er måske det bedste opbevaringssystem til biler og motorcykler i verden. Det er både nemt at bruge, elegant og effektivt. Det er skabt til at beskytte din værdifulde bil – det gælder både nye biler og vintage modeller. Uanset, hvilken bil, vi taler om, så kan CarCoon beskytte den mod støv og fugt. Systemet har et enestående luftcirkulationssystem, som har verdenspatent. Det unikke system består af en blæserenhed, der sikrer en konstant luftcirkulation inde i beholderen. Blæseren sørger for det helt rigtige klima inde i beholderen hele døgnet rundt. Med en CarCoon kan du holde din klassiske bil m.m. i perfekt stand. Du kan desuden få dette innovative system til din motorcykel – hvis du ønsker det, så skal du se efter vores CarCoon Bike Bubble

CarCoon beskytter dit køretøj mod støv og fugt

CarCoon og Bike Bubble beskytter hhv. din bil og din motorcykel mod kondens. Ejere af dyrebare biler er med rette bekymret for kondens, når de skal have deres bil opbevaret. Høj luftfugtighed betyder som regel en masse kondens, hver gang temperaturen falder ned under kondenseringspunktet. Inde i den luftfyldte CarCoon forhindrer luftcirkulationen kondens – og desuden er der en indbygget manuel ventil i tilfælde af ekstreme temperaturer. Dette unikke opbevaringssystem beskytter dit køretøj mod at opvarmet, vandmættet luft skaber kondens på bilen eller motorcyklen. Kondens er en farlig fjende for enhver opbevaret bil. Lave temperaturer – selv med en relativ høj luftfugtighed – vil holde bilen eller motorcyklen inde i den oppustede CarCoon eller Bike Bubble tør og beskyttet.

CarCoon og Bike Bubble – den fleksible, oppustelige opbevaringsløsning

CarCoon opbevaringssystem er overraskende nemt at bruge. Du lægger ganske enkelt underlaget ud der, hvor din CarCoon skal være. Så stiller du din bil eller motorcykel på underlaget og lægger overdelen over køretøjet. Nu fastgør du den øverste del til underlaget ved hjælp af lynlåsen. Sæt stikket i og efter ganske få minutter står din bil eller motorcykel i et beskyttet miljø. Har du spørgsmål omkring vores innovative CarCoon eller Bike Bubble opbevaringssystem, kontakt venligst vores Xperter på Dancovershop.com.