Carporte

En carport er en effektiv og elegant made at beskytte din bil på.

Carporte er lette og stærke konstruktioner, som er nemme at samle og opstille uden brug af specialværktøj af nogen art. På ingen tid vil du have et stærkt og holdbart tag over dit køretøj, så du ikke behøver spekulere over regn, sne, visne blade, UV-stråling og fugleklatter. Du vil hurtigt lære at sætte pris på, at din bil står godt beskyttet, når den står i carporten. Generelt vil bilen være pæn og ren og klar til at køre, hver gang du skal bruge den. Især om vinteren vil du virkelig sætte pris på en konstruktion som denne, fordi du slipper for at skrabe sne og is væk fra på bilens ruder m.m.

En carport kan beskytte meget mere end din bil.

En carport yder naturligvis god beskyttelse til din bil – deraf navnet! Men en carport kan også yde overdækning og beskyttelse for meget andet end din bil. Du kan både stille cykler, motorcykel, havemaskiner, en båd og meget andet under en carport. Du kan endda bruge en elegant og klassisk carport som terrasseoverdækning, hvis du f.eks. gerne vil overdække din jacuzzi, overdække havemøblerne eller måske beskytte og afdække børnenes legeområde, hvor der vil være rigeligt med plads til en sandkasse eller et soppebassin m.m. I modsætning til en parasol vil en carport være i stand til at beskytte dine ting i både blæst, sne og regn.

Carporte er holdbare, vedligeholdelsesfrie og kan holde i mange år.

En carport i denne kvalitet kan beskytte din bil og meget andet i mange år, uden at du behøver bekymre dig om råd, rust eller afskalling. De moderne og elegante carporte fra Dancovershop.com kræver ingen vedligeholdelse, men hvis du synes, at taget trænger til at blive renset for snavs, visne blade eller fugleklatter, skal du blot bruge din vandslange og skylle taget – og hvis taget er meget beskidt, så brug en blød børste eller klud.