Designer partytelte skaber de helt perfekte rammer

Designer partyteltet gør festen endnu mere stilfuld.

Designer partytelte er en serie af partytelte, der er udvalgt og samlet på grund af deres unikke design og form. Serien byder blandt meget andet på et 8-kantet partytelt, som vil skabe en smuk, anderledes og festlig ramme til både en privat fest og et professionelt event. Disse partytelte er desuden udvalgt på grund af deres unikke pagodeform, som er som et frisk pust fra fjerne kyster med et strejf af orientalsk mystik. De spidse tage gør partyteltet helt unikt både set på afstand og når man oplever det indefra. Taget skaber en meget rummelig og luftig fornemmelse. De store vinduer skaber et smukt lysindfald i løbet af dagtimerne, en rummelig fornemmelse inde i teltet og et meget smukt partytelt om natten, når det er fuldt oplyst. Du kan både finde belysning og opvarmning på dancovershop.com.

Designer partytelte skaber de smukkeste rammer for festen.

Designer partytelte er blot en lille del af de mange spændende og funktionelle partytelte fra Dancover – den førende ekspert og leverandør af totale fest og eventløsninger i Europa. Dancovers designer partytelte har et unikt design, og de vil blive betragtet som anderledes og spændende ved selve festen eller eventen og se fantastiske ud på billederne efterfølgende. Alle de særligt udvalgte designer partytelte har stærke og holdbare stålstel, en stærk tagdug og sidevægge i enten polyester med PVC-bagside eller 100% kraftig PVC. Designer partyteltene byder på en lang række tilbehør og passer perfekt til alle, der gerne vil have et iøjefaldende design og det perfekte match mellem pris og kvalitet.

Designer partytelte holder meget længere med reservedele.

Designer partytelte består som alle partytelte af en række større og mindre dele. Disse smukke og holdbare partytelte er blevet udviklet til at holde til mange fester og events, men uheld sker jo. Måske mister du en del eller noget går i stykker ved et uheld eller under en fest. Det er derfor, du altid kan finde reservedele på dancovershop.com – her kan du købe rør, samlinger, sidevægge og tagduge. På grund af denne mulighed kan du nyde dit partytelt I lig så lang tid, du vil.