Duge

Duge tilføjer stil og elegance til enhver event

Duge i klassisk stof eller strækstof er svære at undvære, når du skal holde fest eller arrangere andre slags events. Du kan få de fleste borde til at se elegante og indbydende ud med en smuk dug. Ved at få dine borde til at se bløde og elegante ud, kan du få dine gæster til at føle sig godt tilpas og velkomne. Et flot bord med en smuk dug vil altid bidrage positivt til det overordnede indtryk og stemning ved enhver fest. Man kan helt bogstaveligt sige, at en flot dug er grundlaget for en elegant borddækning med udsmykning og smukt service. På Dancovershop.com tilbyder vi desuden LED belysning, som bl.a. lyskæder, der kan udgøre en fantastisk del af bordudsmykningen. Vi tilbyder duge i mange forskellige slags farver, så du kan skabe det perfekte bord til alle slags begivenheder – elegant, cool, dramatisk eller romantisk – det er helt op til dig.

Duge i bløde og elegante materialer

På Dancovershop.com kan du bestille mange forskellige slags duge. Vi tilbyder klassiske, bløde duge, som hænger elegant ned langs med siderne af bordet. Vi har desuden de populære strækduge eller bordovertræk, som sidder stramt omkring bordet og dækker både bordpladen og benene. Du kan både få duge til vores runde borde såvel som mange forskellige størrelser til vores rektangulære borde. Vi anbefaler, at du kontrollerer størrelsen på dine borde, før du bestiller dine nye duge fra Dancover – og det gælder især, når du bestiller strækduge eller overtræk. Mange af vores kunder bestiller duge og borde på samme tid, så de har det hele klart til de kommende fester og events.

Duge til de forskellige slags borde

Du kan bruge vores duge til de fleste slags borde, da vi har duge i mange forskellige størrelser, farver og design. Ud over de mange duge tilbyder vi også en lang række borde, stole og andet udstyr til fest og events. Vælg fra vores store udvalg af foldeborde, banketborde og barborde – alle med sammenklappelige ben, så de er nemme at opbevare og transportere. Du kan se de mange forskellige duge m.m. på Dancovershop.com. Med en eller flere af vores duge kan du dække et smukt bord til de fleste arrangementer – fester med venner og familie, vigtige mærkedage som bryllupper og eksamensfester, samt professionelle events med spisning osv. De forskellige duge passer til forskellige fester og events, og de kan også bruges til mange slags borde. Før du bestille dine duge, skal du være sikker på, at de passer til det eller de borde, de skal ligge på. Har du spørgsmål ang. vores duge eller nogle af de mange andre produkter, kontakt vores Xperter, som kan svare på stort set alt.