DUGE OG STOLEBETRÆK


Duge og stolebetræk

Duge og stolebetræk skaber hygge

Duge og stolebetræk er prikken over i’et, når man holder fest og det skal være både smukt og hyggeligt. Holder man f.eks. sin fest i et partyteltet, bruger man ofte folde- eller klapstole og foldeborde i en eller anden form, og selv om de kan være pæne, så er de ikke bløde og romantiske. Med de rigtige duge og stolebetræk kan man ændre et helt hvidt og neutralt partytelt til det smukkeste selskabslokale.

Duge og stolebetræk er romantisk

Duge og stolebetræk kan gøre en stor forskel til bl.a. bryllupper, hvor det gerne må være blødt og romantisk. Med de rigtige duge og bordløbere kan man skabe et fantastisk udgangspunkt for selve borddækningen, som kan være alt fra engangsservice til kongeligt porcelæn. Der skal naturligvis også være blomster, og de må gerne matche farven på dugen for at det hele kan gå op i en enhed. Vær opmærksom på, at Dancover både har forskellige strækduge og papirduge, så man har alle muligheder for at skabe et smukt lokale til den store fest.


Stolebetræk gør det hele smukt

Stolebetræk skaber en helt særlig stil og stemning, for det bløde strækstof smyger sig om stolene og skaber en smuk og helt specielt effekt. Det samme gælder naturligvis dugene i strækstof, som går helt ned til gulvet og gør et helt almindeligt foldebord til noget, der er hentet fra et eksklusivt hotel eller et selskabslokale i den dyre ende.

Stolebetræk og sløjfer til stolene

Stolebetræk giver en ekstra blødhed til festen, og når man gerne vil gøre en ekstra indsats og pakker borde og stole ind i strækduge eller betræk, så skal man tage skridtet fuldt ud og sætte smukke sløjfer på stolene. Dancover har sløjfer, der passer til de mange, forskellige stabel- og klapstole og de fås i bl.a. hvid, sølv, sort, guld og lyserød. Der er alle muligheder for at skabe et smukt rum til både bryllup, konfirmation, barnedåb og andre store begivenheder i familien eller til et professionelt event med et romantisk anstrøg.