Eventmøbler

Eventmøbler til alle former for events.

Eventmøbler dækker over et stort udvalg af møbler, som passer perfekt til en lang række events – både private fester og professionelle arrangementer. Det kræver en del at gøre et hvilket som helst event til en succes. Hvis du gerne vil skille dig ud til et event og blive husket, skal du blandt andet bruge nogle professionelle, elegante møbler samt forskelligt promotion-udstyr. Med nogle af de professionelle eventmøbler, som Dancover tilbyder, er du sikker på, at din virksomhed bliver præsenteret både professionelt, elegant og i flot stil.

Eventmøbler er en vigtig del af din succes.

Events som messer og markeder kan være en fantastisk mulighed for dig og din virksomhed til at præsentere sig for et stort antal potentielle kunder. Med professionelle møbler og udstyr vil du kunne tage imod dine potentielle nye kunder i flot stil – enten i en mere afdæmpet stil med klassiske foldestole eller stabelstole eller på en lidt mere farvestrålende måde med vores LED møbler med lys i alle regnbuens farver og flotte effekter. Dancover tilbyder dig stort set alting til din stand til de kommende messer, produktlanceringer, workshops, til jeres showroom eller måske til firmafesten. Blandt mange af de andre ting, vi kan levere til jer, er et FleXtents® foldetelt med fuld digital print med jeres logo, pay-off, budskaber og fotos. Desuden kan vi levere eventmøbler som foldestole, stabelstole, foldeborde og -diske samt forskelligt messeudstyr som Truss display systemer med print og lys m.m.

Eventmøbler med lyseffekter vil garanteret give fuld opmærksomhed.

De imponerende LED-møbler vil med garanti sikre dig en masse opmærksomhed både indendørs og udendørs. De elegante LED eventmøbler har indbygget lys med en lang række effekter, som styres med en fjernkontrol. Møblerne er desuden opladelige, så du slipper for ledninger under eventen. LED eventmøbelserien omfatter behagelige stole, elegante borde og en række flotte kuber og kugler, som helt bogstaveligt vil lyse op på standen til jeres næste event eller messe. Det giver næsten sig selv, at disse flotte LED-møbler også vil se fantastiske ud på de fleste terrasser og ved siden af en pool.

Eventmøbler og meget mere til jeres næste event.

Eventmøbler vil gøre underværker til både professionelle og private arrangementer. Til professionelle messer og markeder, møder forskellige virksomheder og handlende op og har meget kort tid til at fange interessen hos potentielle kunder og til at præsentere sig selv og deres produkter. Når man deltager i et professionelt event, er det ekstremt vigtigt at være godt forberedt. Det omfatter bl.a. forskelligt trykt materiale som en præsentabel stand, et flot roll up banner, beachflag, pop up bannere og meget andet. Alle disse produkter kan du finde på dancovershop.com sammen med et stort udvalg af eventmøbler. Vores Xperter er klar til at hjælpe dig og besvare spørgsmål omkring eventmøbler, print samt om alle de øvrige produkter på shoppen.