FleXtents® Festtelte findes i mange størrelser

FleXtents er markedets absolut bedste foldetelte.

FleXtents er Dancovers originale foldetelt, der gennem de sidste mange år har været det førende brand på markedet for stærke, fleksible og holdbare foldetelte. Det er med stolthed, at Dancover kan fremhæve deres FlexTent foldetelt som det førende brand i Europa.

Foldetelte til alle formål.

FleXtents er ganske enkelt det ultimative foldetelt til stort set all formål, hvor der skal bruges læ og skygge for solen både i privat regi og i forskellige professionelle sammenhænge, hvor et foldetelt kan skabe det rigtige samlingspunkt eller opmærksomhed. FleXtents foldetelt har bl.a. markedets mest robuste konstruktion og slidstærke tagdug. Det er samtidig så genialt konstrueret, at man kan sætte foldeteltet op på blot 60 sekunder! Foldeteltet er samtidig nemt at opbevare og transporteret på grund af den praktiske transporttaske, der følger med foldeteltet.

Foldetelte I mange kvaliteter.

Flextents foldeteltet kan bruges til en lang række formål som bl.A. Markedstelt, salgsbod, udstillingstelt, receptionstelt, mødetelt eller midlertidigt kontor eller omklædning til sportsstævner eller lign. Flextents foldetelte fås I flere forskellige kvaliteter alt efter behovet. Man kan derfor få flextent foldetelte I mange varianter – fra den smukke, enkle havepavillon, som kan give skygge og lidt læ og op til den professionelle kvalitet, hvor man skal bruge sit foldetelt løbende I næsten alt slags vejr og med mange op- og nedtagninger.

Foldetelt som reklamemedie.

Vær opmærksom på, at du kan vælge at få digital print på dit flextent foldetelt, så du er sikker på at skabe opmærksomhed på de messer eller markeder m.M., hvor din virksomhed deltager og har mulighed for at opstille et flextents foldetelt. Du kan få trykt alt fra et enkelt logo til fuld tryk med illustrationer og egne farver m.M. På både sider og tag på dit foldetelt. Du kan desuden designe dit flextents foldetelt med forskellige sidevægge, med panoramaruder, halve vægge, hjørnegardiner eller praktiske foldediske.

Ring til kundeservice og få råd og vejledning, hvis du overvejer at købe et flextents foldetelt.