FleXtents med fuld print

FleXtents® foldetelte med digitaltryk skaber positiv opmærksomhed.

FleXtents® foldetelte med digitaltryk fra Dancover vi skabe en masse opmærksomhed, når du deltager i forskellige events som messer og markeder. Ved at have sit eget FleXtents® foldetelt med digitaltryk vil du få positiv opmærksomhed som virksomhed og have en markant større chance for at blive husket af potentielle kunder efter et event. Ved at være til stede med et unikt foldetelt med digitaltryk får du mulighed for at fremvise logo, et eller flere af dine produkter eller skrive dit budskab hen over dugen på teltet. Du kan vælge et mere generelt budskab, som kan bruges til mange forskellige events eller måske få trykt et særligt budskab eller konkret tilbud tilpasset direkte det konkrete event.

FleXtents foldetelte med digitaltryk er unikke og effektive.

FleXtents® foldetelte kan dekoreres med præcis den grafik og tekst, som du foretrækker. Kun fantasien sætter grænser, når det handler om at udsmykke og dekorere dit foldetelt. Vælg de fotos, illustrationer, tekst og logo, som kan fremhæve dit brand og fortælle din historie. Dancover har specialiseret sig i digitaltryk, så vi kan tilbyde alt fra et enkelt logo op til et fuldt udsmykket foldetelt. Ved at have dit logo på foldeteltet kan du være sikker på, at dine gæster ved, hvem du er. Med et FleXtents® foldetelt med digitaltryk i bedste kvalitet kan du skabe positiv opmærksomhed på event efter event. De fleste foldetelte med digitaltryk fra Dancover bliver leveret i en solid, praktisk transporttaske, så det er nemt at medbringe teltet overalt, hvor du har brug for at være tilstede. Til de øvrige telte kan du bestille en taske separat. Det er ovenikøbet utroligt nemt at slå foldeteltet med digitaltryk op og pakke sammen igen hver gang.

FleXtents foldetelte med digitaltryk fortæller dit budskab.

FleXtents® foldetelte med digitaltryk er det perfekte sted at kommunikere den gode historie om sin virksomhed. Du har frie hænder til at vælge den grafiske stil og indhold, så du kan sammensætte nøjagtig den historie, du gerne vil fortælle dine kunder – både nuværende og potentielle. Tryk et stort foto for at præsentere et nyt produkt, fortælle om virksomheden eller give et konkret tilbud til en bestemt lejlighed eller mere generelt. Ved at have mere end et foldetelt med digitaltryk har du mulighed for at fortælle forskellige historier ved forskellige lejligheder. Arbejder du både på business-to-business markedet og det private marked kan du have to eller flere foldetelte med digitaltryk til forskellige events.

FleXtents® foldetelte med digitaltryk er fleksible, holdbare og nemme at slå op.

FleXtents® foldetelte med digitaltryk fra Dancover er resultatet af en målrettet og innovativ produktudvikling. Det giver dig mulighed for at få et solidt, fleksibelt og elegant foldetelt, som kan opstilles på få minutter. Endnu en fordel er den praktiske transporttaske, som de fleste af vores FleXtents® foldetelte bliver leveret i. Tasken gør det nemt at transportere og opbevare foldeteltet. Du kan vælge at få trykt et enkelt logo på det solide og holdbare cover, eller du kan gå hele vejen og få dækket hele coveret – både tag og sidevægge - med digitaltryk med dit eget, unikke grafiske udtryk. Vil du vide mere om, hvordan du kan få et helt unikt foldetelt med digitaltryk til at tiltrække opmærksomhed ved kommende events? Kontakt vores FleXtents® foldetelt-Xperter på Dancovershop.com.