Garager

En garage i massivt træ eller metal beskytter din bil m.m.

En stærk og holdbar garage i enten massivt træ eller galvaniseret stål er den bedste løsning, når du gerne vil have et sikkert og overdækket sted at parkere din bil. Desuden får du som regel en del opbevaringsplads i garagen til forskellige ting som haveredskaber og meget andet. Vi har garager til en eller to biler, men du kan naturligvis også bruge din solide garage til en motorcykel, mindre båd, jetski, havemaskiner, cykler og andet. Vores garager giver dig en masse plads til sikker parkering, og du vil hurtigt komme til at sætte pris på at vide, at din bil står sikkert, når den ikke er i brug. Om vinteren skal du ikke længere tidligere op for at nå at fjerne is og sne fra bilen – og om sommeren står bilen beskyttet mod Uv-stråler og andet. Vi tilbyder en række forskellige garager in massivt træ eller galvaniseret stål, så vi er sikre på, at du kan finde en garage, du kan bruge.

Garager i massivt nordisk gran

Når man har en smuk trægarage i massivt nordisk gran, så har man ikke kun en beskyttet parkeringsplads til sin bil – du får også opbevaringsplads til mange andre ting. En garage indeholder meget tit haveredskaber, cykler og en lang række ting, som man bruger i haven eller til bilen. Foretrækker du en garage i ubehandlet træ? Så bliver du nødt til at male den med træbeskyttelse hurtigst muligt efter den er samlet. Det er den eneste måde du kan bevare træet frisk og sundt. Du bestemmer selv, om du vil bruge en farve, som du godt kan lide, eller bruge transparent træbeskyttelse, så du fortsat kan nyde synet af det smukke træ. Hvis du vælger en farve, så brug en, der spiller sammen med farven på huset eller omgivelserne generelt. En anden mulighed er at bestille en af vores malede trægarager i lysegrå eller mørkegrå. På den måde slipper du for selv at male den nye garage i første omgang. Men vær opmærksom på, at du efter et par år eller lidt mere nok skal regne med at give garagen et friskt lag maling.

Garager i metal i vedligeholdelsesfrit, galvaniseret stål

En metalgarage giver dig også et overdækket sted til din bil med mere. En metalgarage vil desuden give dig opbevaringsplads til en række af de ting, som du gerne vil have i nærheden af bilen og haven. Du kan stort set opstille din nye metalgarage hvor du vil, men for at være på den sikre side, så kontakt din kommune for at høre om evt. begrænsninger. Uanset, hvor den bliver stillet op, så vil dy nyde at kunne lukke og låse din garage i modsætning til f.eks. en åben carport. En rummelig metalgarage kan bruges til at opbevare meget andet end en bil – brug den til havemaskiner, cykler, en motorcykel, en mindre båd eller brug garagen som værksted. Men nok ikke det hele på en gang! Vores garager i metal er kvalitetsprodukter, som du kan få glæde af i mange år uden at behøve spekulere på rust, råd eller vedligeholdelse. Vores metalgarager er lavet af plader i galvaniseret stål, som kan holde i mange år.

Du kan selv samle din nye garage

Alle vores garager i massivt træ eller metal bliver leveret som præfabrikerede samlesæt. Vi anbefaler, at man er mindst to om at samle garagen, da nogle af delene kan være tunge og svære at håndtere alene. Uanset, om du foretrækker en garage i massivt træ eller galvaniseret stål, så skal de placeres på en plan og stabil base eller sokkel som cement, fliser eller træ. Hvis du ikke sørger for at din garage står på en jævn og stabil flade, så kan du opleve, at døre og vinduer ikke lukker korrekt. Har du spørgsmål om vores garager i træ eller garager i metal? Kontakt os venligst ved at ringe, sende en e-mail eller brug vores Chat.