GARAGETELTE


Garagetelte

Garagetelte beskytter biler og meget andet

Garagetelte fra Dancover er udviklet og produceret til at yde beskyttelse fra elementerne til de fleste slags køretøjer. Ofte har vi også en lang række andre ting og sager, som vi gerne vil have under ’tag’, så det er klar til brug, næste gang vi skal bruge det. Det kan være alt fra biler, både, campingvogne, trailere, jetski, havetraktoren eller forskellige materialer m.m. Næsten uanset hvad du gerne vil opbevare trygt og godt, så har Dancover en opbevaringsløsning i form af et garagetelt, telthal eller lagerhal i holdbar og kraftig kvalitet.

Garagetelte giver effektiv beskyttelse

Garagetelte eller opbevaringstelte fra Dancover er designet til at yde effektiv beskyttelse fra elementerne til en lang række forskellige køretøjer m.m. Med størrelser helt ned til 2×2 m kan vores garagetelte passe ind på selv relativ lille plads og stadig yde den efterspurgte beskyttelse – og uden at optage mere plads end højst nødvendigt. De fleksible garagetelte er rummelige, har god frihøjde og stor dør, som gør det let og hurtigt at komme ind og ud. Med telte på helt op til flere hundrede kvadratmeter har Dancover opbevaringsløsninger til både private og professionelle og til stort set alt, hvad du gerne vil passe godt på.


Garagetelte til både private og professionelle

Garagetelte fra Dancover er lavet af UV-sikret og brandsikkert PVC eller PE presenning og er fuldstændigt vandfaste. Vælg mellem skinnende hvid, knækket grå eller naturligt skovgrøn for perfekt at matche omgivelserne. Indadvendte sidevægge og ekstra gulvtilbehør sikrer fuld beskyttelse fra vind og vejr, uanset hvor slemt det ser ud. Med en Safety Pack med stormstropper og jordspyd kan du sove roligt om natten, selv når det rusker og blæser. De industrielle stål-rammer er designet til at give dig mulighed for en hurtig og let opsætning, og er på samme tid et holdbart og modstandsdygtigt alternativ til permanente strukturer, der nemt koster flere gange prisen for i virkeligheden den samme ydelse – nemlig læ for rusk og regn m.m.