Garagetelte

Garagetelte fra Dancover - en fleksibel og effektiv løsning.

Garagetelte fra Dancover er skabt til at beskytte din bil mod vind og vejr. Garagetelte kan fås i en lang række forskellige størrelser, så du kan få præcis den størrelse garagetelt, som du skal bruge. De solide og holdbare garagetelte kan indeholde meget andet end biler. Både private kunder og virksomheder har ofte brug for at kunne opbevare forskellige ting og sager tørt og godt. Ved at stille biler og andre ting i et garagetelt kan man holde tingene tørre og rene, så de er klar til næste gang du skal bruge dem. Dancover tilbyder opbevaringsløsninger i mange udgaver, blandt andet de solide garagetelte eller opbevaringstelte i høj kvalitet.

Garagetelte giver dig den bedste beskyttelse.

Garagetelte eller opbevaringstelte fra Dancover er udviklet og produceret til at beskytte passende og sikker opbevaring af forskellige slags køretøjer med mere. Du kan få garagetelte i størrelser fra blot 2x2 m, som kan placeres stort set alle steder. Den lille størrelse til trods, så tilbyder de små garagetelte den samme beskyttelse - blot fylder de langt mindre. De fleksible garagetelte er rummelige, har en god hovedhøjde og en stor adgangsdør, som gør det nemt at komme ind og ud af teltet. Som privatkunde kan du vælge fra et stort udvalg af mindre garagetelte til en enkelt eller to biler, men som virksomhed skal man som regel opbevare flere køretøjer, maskiner eller materialer. Derfor har vi også garagetelte og opbevaringstelte på op til flere hundrede kvadratmeter. Det betyder, at alle har mulighed for at finde sikker og fleksibel opbevaring i form af garagetelte og opbevaringstelte i høj kvalitet.

Garagetelte er solide og kan stille næsten overalt.

Garagetelte fra Dancover er lavet af UV-modstandsdygtigt og i nogle tilfælde flammehæmmende PVC eller PE, som altid er 100% vandtæt. Du kan vælge mellem forskellige farver som hvid, elegant grå eller skovgrøn, så dit garagetelt vil falde naturligt ind i omgivelserne. Jordskørt og en gulvløsning vil yde endnu bedre beskyttelse mod vind, vejr og fugt. Det er desuden vigtigt at bestille en Safety Pack med stormstropper og jordspyd, så du kan sove roligt om natten, selv hvis det skulle blæse lidt op. Stålstellet er skabt til at give dig en nem og hurtig montering. Det giver dig samtidigt et stærkt og holdbart alternativ til permanente bygninger, som vil koste mange gange prisen for samme funktion.