Glampingtelte

Glamping er en elegant opgradering af traditionel camping.

Glamping er et forholdsvist nyt ord og en sammentrækning af de engelske ord ‘glamour’ og ‘camping’. Man kunne også have kaldt det ‘camping version 2.0’ eller det noget enklere ‘luksuscamping’. Det er en ny – og for nogen – bedre måde at nyde naturen helt tæt på. Uanset, om du bedst kan lide glamping eller foretrækker den gode, gammeldags måde at campere på, så kan vi tilbyde nogle telte i høj kvalitet, som du kan bruge – hjemme i haven eller et eller andet dejligt sted midt ude i naturen. Hele ideen med glamping er at man skal kunne være udenfor et sted i et telt – men hvorfor ligge på et tyndt liggeunderlag, hvis man kan ligge på en dejlig madras? Og hvorfor fryse, hvis man kan tænde for et varmeapparat? Og vi kan gå længere endnu – hvorfor ikke hænge en smuk lysekrone eller noget andet flot belysning op, så der bliver lyst og hyggeligt? Glamping handler om at nyde livet i det fri – om at have det behageligt i flot stil.

Brug vores elegant TentZing® bomuldstelte til din glamping-oplevelse.

Glamping kræver som udgangspunkt nogle store, elegante telte – som vores bomuldstelte, som både er rummelige og som kan skabe de perfekte rammer for din glamping-oplevelse. Du kan vælge et klassisk bomuldstelt, et kejsertelt eller de elegante tipi-bomuldstelte. Du kan bruge de forskellige bomuldstelte til glamping overalt – derhjemme eller et andet sted, som er lidt vildere. Hvis du skal have rigtige senge, et varmeapparat, tæpper og belysning i dit glampingtelt, så er det nok en god ide at gøre projektet mere permanent. Men ellers kan de forskellige bomuldstelte nemt sættes op der, hvor du gerne vil campere og vågne op til synet af smukke scenerier som havet, bølgende marker eller majestætiske skove. Vores populære bomuldstelte til glamping er lavet af 280 g/m² bomuldslærred med et vandsøjletryk på 1000 mm. Bunden er i 540 g/m² PVC med et vandsøjletryk på 3000 mm.

Gør din glamping-oplevelse endnu bedre.

Når du stiller et rummeligt bomuldstelt op, har du brug for nogle forskellige ting for at gøre det til et ægte glampingtelt. Blandt andet kan du vælge et halvmåneformet tæppe til bunden af dit glampingtelt. Tæppet laver det lidt kedelige gulv om til noget hyggeligt og smukt. Tæppet består af to halvmåneformede stykker i 100 % jacquardvævet polypropylen med et elegant mønster. Du kan også få et fortelt eller en overdækning til over indgangen til dit bomuldstelt, som gør teltet endnu mere praktisk og indbydende. Den buede indgang er lavet af kraftigt bomuldslærred. Indgangen eller forteltet beskytter ikke kun indgangen, men skaber også ekstra plads til bagage, fodtøj og meget andet. Bestil dit bomuldstelt i dag, så du snart kan komme på glamping og udforske naturen, slappe af eller bare sidde og hyggesnakke omkring bålet foran det elegante bomuldstelt. Kort sagt, så er de populære TentZing® bomuldstelte perfekte til en fantastisk glamping-oplevelse enten derhjemme eller et sted langt væk.