Grill og bålfade

Gasgrill eller kulgrill til den mest fantastiske grillede mad.

Vi tilbyder en række forskellige slags kvalitetsgrill - til gas eller kul. Det er helt op til dig, hvad du foretrækker - den klassiske kulgrill eller den ’nye og for nogle mere moderne grill til gas. Uanset, hvad du bedst kan lide, så kan du finde det lige her. Vi tilbyder et udvalg af kvalitetsgrill fra Barbecook - en af de største producenter af kvalitetsgrill i Europa. Vi har en lang række forskellige grill med mange fine detaljer og egenskaber, som kan løfte din grilloplevelse til nye og lækre højder! Med en grill fra Dancover kan vi godt love dig en fantastisk grilloplevelse - uanset, om du foretrækker gas eller kul.

Kulgrill - den klassiske måde at grille på.

Hvis du - som rigtig mange andre - elsker smagen af lækkert grillet mad, så vil en af vores elegante og effektive kulgrill være et must. Med en af vores nye og moderne kulgrill, er det hurtigt og nemt at frembringe den mest vidunderlige mad. Uanset, om du kun har en lille have eller terrasse, så vil disse grill passe fint ind og skabe små mirakler. Brug grillen til at lave lækker mad med den velkendte og populære smag af kulgrill. De slanke og moderne kulgrill har bl.a. det unikke QuickStart® system, som gør det nemt at få gang i grillen på ingen tid. Grillristen kan indstilles i tre højder og grillen har desuden justerbart luftindtag, som hjælper dig med at opnå det bedste resultat hver gang. Du har desuden QuickStop® systemet med vand samt indbygget askeskuffe i nederste del af grillen. Alt dette er pakket sammen i et moderne og slankt design. Bemærk, at det ikke nødvendigvis er alle modeller, som har alle de nævnte egenskaber.

Gasgrill er den ’nye’ måde at grille på.

Vores moderne gasgrill vil se fantastisk ud på din terrasse - og alle andre steder for den sags skyld. På grund af de mange unikke egenskaber vil disse moderne gasgrill løfte din grilloplevelse op på et højere niveau. Nogle af de egenskaber, som vi godt kan lide at fremhæver, er de solide brændere i rustfrit stål, de enhåndsbetjente knapper og det indbyggede termometer. Bemærk, at de fedtede drypbakker kan stilles direkte i opvaskemaskinen, så du sparer en masse tid! Vores gasgrill er bygget af holdbare materialer som bl.a. støbejern og emaljeret trådnet. Med en af vores populære grill til gas eller kul har du alle muligheder for at frembringe det lækreste grillede mad, du nogen sinde har smagt!
Hvad med en rigtig showstopper - en stor kulgrill til fester og arrangementer?
Til sidst vil vi gerne henlede din opmærksomhed på vores store kulgrill til fester og arrangementer med mange gæster. Den store grill er skabt til fester og begivenheder, hvor der skal tilberedes mad til mange mennesker, hvor man skal bruge en grill med plads til meget mad. Udover vores serie af elegante og moderne grill til både gas og kul, så har vi denne bamse af en grill, hvor du kan samle folk omkring den og forberede lækker mad på stedet til alle dine sultne gæster. Uanset, om du skal tilberede grillpølser og hamburgere eller du mere er til fisk, skaldyr og grillede grøntsager, så kan denne store kulgrill løse opgaven. Husk, at man altid kan tilberede mad til få mennesker på en stor grill, men ikke nødvendigvis den anden vej rundt. Vores store party grill til kul er en del af vores eget brand CosyLifeStyle® by Dancover. Lad os få tændt op, så vi kan nyde noget lækker mad!