Gulve til partytelte

Partytelt med gulv.

Partytelte er en fantastisk løsning, hvis man skal bruge plads til en masse gæster, når man skal holde en vigtig begivenhed eller afholde et event. Sætter man et partytelt op direkte på jorden, kan det være en god idé også at investere I en gulvløsning. Med et gulv til partyteltet kan man sikre sig et fast og plant underlag, så borde og stole står plant, og ens gæster kan sidde godt under hele festen eller arrangementet.

Gulv giver fast grund under fødderne.

Dancover har over 10 års erfaring med partytelte I mange forskellige størrelser og designs, og vi har naturligvis også en række helt enkle og solide gulvløsninger, som kan bruges sammen med de forskellige partytelte. Som udgangspunkt er gulvene I kraftig plast og leveres I felter, som nemt kan sammensættes til et gulv I den ønskede størrelse. Gulvene fås I forskellige kvaliteter og farver som bl.A. Grå, grøn, rød, sort og hvid. Vær opmærksom på, at gulvene består af selve gulvet samt kanter, der gør det nemt og sikkert at komme ind og ud af partyteltet. Du kan både vælge gulve til det private arrangement og til den professionelle udlejer, som stiller helt andre krav.

Gulvtæppe for en blødere fornemmelse.

Hvis det er en fest, et arrangement eller et event, hvor man skal gå hele vejen for at skabe de perfekte rammer omkring begivenheden, så kan et gulvtæppe være prikken over I’et. Dancover tilbyder derfor også gulvtæpper til vores partytelte, så festen m.M. Kan blive helt perfekt. Tæpperne fås I mørkegrå og chilirød og skaber dels en visuel effekt men I høj grad også en fornemmelse af luksus, når man træder ind på det bløde tæppe I partyteltet.