Hønsehuse

Det skønneste hønsehus til stort set alle slags haver.

Et smukt hønsehus med løbegang vil se fantastisk ud i de fleste haver - og sørger for friske, økologiske æg til ejeren. Vores indbydende og charmerende hønsehus vil fungere perfekt i haver allevegne - i en have i en by eller ude på landet på et hobbylandbrug eller tilsvarende. Der er plads til 4-6 æglæggende fugle i hønsehuset, så du kan få en fast forsyning af æg hen over hele året alt efter hvilken race af høns, du vælger. Der har helt overordnet været en stigende interesse for at holde høns i haven. Det hænger sammen med den generelle interesse for økologisk mad, hjemmedyrkede produkter og en sund livsstil. Ud over de friske, økologiske æg, så synes de fleste, at det er sjovt og beroligende at have høns ude i haven. Børn vil i høj grad også elske de sjove dyr og de kan kigge på dem i timevis. På samme tid kan det lære børn noget om, hvordan man passer dyr, og hvordan vi kan producere mad med mere.

Hønsehus med indbygget løbegård skaber de bedste rammer.

Hønsehuset fra Dancover har en indbygget løbegård, så dyrene har plads til at gøre det, som de bedst kan lide - skrabe i jorden og gå frit rundt. Hønsehuset har en udvendig redekasse med to adskilte rum og en udtræksbakke i træ, der gør rengøringen dejligt nemt. Hønsehuset bliver leveret komplet med stige, siddepinde og en skydedør til ventilation. Du skal selv samle hønsehuset, men det tager kun nogle få timer. Det er dog vigtigt, at I er to til opgaven. Døren til hønsehuset åbnes og lukkes udefra. Hønsehuset er desuden godt beskyttet mod vind og vejr på grund af taget, som er dækket af solidt tagpap. Har du brug for mere plads til dine høns og kyllinger? Så skal du bestille vores ekstra løbegang til hønsehuset, der måler ca. 1x1,5 m. Den ekstra løbegang har en ramme i træ, en dør og top og sider i galvaniseret hønsenet.

Hønsehuset som en vigtig del af jeres nye livsstil.

Har du nogen gange overvejet at ændre livsstil - bare en lille smule? Med et hønsehus fra Dancover kan du komme godt i gang med din nye livsstil med økologiske æg og måske også nogle grøntsager m.m. af egen avl. For at få mest muligt ud af din have med mere, så kan du både bestille et hønsehus og et af vores elegante drivhuse. Du kan vælge mellem et stort udvalg af drivhuse i mange forskellige størrelser, modeller og materialer. Har man både et hønsehus og et drivhus, så vil det for mange være realiseringen af en drøm. Der er mange moderne familier, som faktisk har plads til både et hønsehus og et drivhus. Hvis du overvejer at holde høns i haven for første gang, så vil vi råde dig til at spørge folk til råds, som har prøvet det før. Du kan naturligvis også finde gode råd og svar på nettet. Det er vigtigt, at man sørger for at give sine høns og kyllinger det rigtige foder og sørger for plads til at de kan skrabe i jorden, spise, støvbade og de andre ting, som de godt kan lide. Det er ganske enkelt sjovt at have levende høns i haven - og så er det skønt med friske æg hver dag!