HAVEKRUKKER


Havekrukker

Havekrukker klassisk design og letvægtsmaterialer

Havekrukker i letvægtsmaterialer passer perfekt til de fleste haver, gårdhaver og terrasser. På dancovershop.com kan du finde et stort udvalg af elegant og smukke Havekrukker i mange forskellige former, farver og størrelser. Foretrækker du de klassiske havekrukker, kan du få havekrukker, der ligner de traditionelle havekrukker i det velkendte terrakotta-look. Du skal faktisk tæt på havekrukkerne for at se, at de i virkeligheden er moderne letvægts-havekrukker og ikke gammeldags krukker i keramik. Du kan placere havekrukkerne overalt i din have, på terrassen, og selv inde i huset, hvis du har plads til de store havekrukker.

Havekrukker til alle slags haver – både traditionelle og moderne

Havekrukker i moderne design passer flot i de fleste haver, terrasser eller inde i huset! Måske foretrækker du de moderne havekrukker i din have fremfor de mere traditionelle krukker, eller du kan bruge de moderne havekrukker til at fremhæve et generelt minimalistiske design. Du skal måske også overveje, hvilken slags havekrukker du skal vælge ud fra stilen på dit hus. Uanset, hvilke slags havekrukker, du helst vil have, så får du moderne, stærke, letvægt-havekrukker med en lang række fordele sammenlignet med traditionelle havekrukker i keramik. De moderne havekrukker vejer ca. 1/10 sammenlignet med klassiske havekrukker, de er næsten ikke til at ødelægge, og mange af dem kan tåle temperaturer mellem 60⁰ to -50⁰ C og så er de UV-behandlet, så de ikke falmer.

Havekrukker til alle slags planter, træer og blomster

Havekrukker kan bruges til alle mulige slags planter – eneste krav er, at planterne har nok jord, næring, vand og lys. Som ethvert andet haveprojekt, så skal du overveje, hvor planterne skal placeres i forhold til lys og skygge. Havekrukkerne i letvægtsmaterialer er nemme at flytte sammenlignet med de traditionelle havekrukker, så det er muligt at skifte placering af og til – og som minimum fra sæson til sæson. Stiller du havekrukker lang indkørslen, rundt om terrassen eller som rumdeler i haven, så kan du forbedre det samlede indtryk af din have betragteligt.