Haveskure

Haveskure fra Dancover er både praktiske og holdbare.

Haveskure i letvægtsmaterialer og stærke, vedligeholdelsesfrie metalpaneler til opbevaring og beskyttelse af dit værktøj og havemaskiner som plæneklipper, hækkeklipper og højtryksrenser m.m. Hvis du supplerer dit haveskur med kroge og hylder, som kan købes til, kan du optimere pladsen inde i skuret og få plads til endnu mere værktøj m.m. Med et haveskur i haven eller på gårdspladsen, har du altid nem adgang til dit værktøj og maskiner, så du kan spare tid og kræfter, når du skal i gang med havearbejdet. Når du gerne vil luge, slå græs, beskære træer eller klippe hæk, så kan du med et velorganiseret haveskur nemt og hurtigt finde de redskaber og maskiner, du skal bruge. Det er desuden muligt at aflåse de forskellige haveskure.

Haveskure i vedligeholdelsesfrie materialer.

Haveskure eller redskabsskure i letvægtsmetal er et kvalitetsprodukt, som du kan have glæde af i mange år uden at behøve at bekymre dig om vedligeholdelse. Nogle af vores haveskure har faktisk 10 års garanti mod gennemtæring – se efter garantimærket! Du kan vælge mellem velkendte mærker som ProShed og Yardmaster. Begge slags skure er i bedste kvalitet og bør anbringes på en stabil og jævn overflade som fliser, cement, træ eller tilsvarende. Du kan også stille dit haveskur direkte på græs, men i så fald bør du lægge en presenning først som membran. Bagefter anbefaler vi, at du lægger et gulv i haveskuret. Et gulv med membran vil give isolering og minimere kondens i skuret.

Haveskure til opbevaring af både stort og småt.

Haveskure eller redskabsskure kan fås i mange forskellige størrelser, så det er næsten altid muligt at finde et passende haveskur i den rigtige størrelse, uanset hvad du skal bruge. Dancover tilbyder en serie af mindre haveskure til små og mellemstore haver, brændeskur og cykelskure. Vi har desuden større haveskure samt store metalgarager til biler, større havemaskiner og materialer. Du er altid velkommen til at kontakte vores Xperter, hvis du har spørgsmål om vores haveskure eller redskabsskure.