Hoppepuder

Hoppeborge og hoppepuder skaber timevis af sjov leg.

En farvestrålende hoppeborg eller hoppepude vil med garanti give børnene timevis af sjov leg ved ethvert arrangement. Forestil dig børnenes øjne, når de f.eks. ankommer til en fødselsdag og der står en stor, vidunderlig hoppeborg eller hoppepude lige ude i haven og bare venter på, at de skal komme ud og hoppe og grine. Dancover tilbyder et stort udvalg af produkter til fest m.m. – fra de helt basale ting som borde, stole og telte – til de sjove ting som hoppeborge, hoppepuder, Slush Ice maskiner og popcorn-maskiner. Helt generelt kan vi forsyne dig med alt det, som du skal bruge for at gøre festen eller en anden form for event til noget helt særligt.

Hoppeborge, hoppepuder og meget andet sjov.

Dancover er den førende ekspert og leverandør af festudstyr i Europa. Vi tilbyder et kæmpestort udvalg af kvalitetstelte, event- og festmøbler, LED belysning og meget andet. Vores store showstoppere er vores farvestrålende hoppeborge og hoppepuder samt vores Slush Ice maskiner og popcorn-maskiner. Kort sagt, så tilbyder vi alt det, som du skal bruge for at holde en fantastisk fest for alle – både børn, voksne og fagfolk. Særligt vil en hoppeborg eller en hoppepude være en stor succes ved en børnefødselsdag eller andre fester. Dancovers hoppeborge og hoppepuder overholde alle sikkerheds- og kvalitetskrav og lever generelt op til Dancovers høje kvalitetskrav. Produkterne er nemme at transportere, hurtige at puste op, tage luften ud af samt nemme at opbevare i den medfølgende transporttaske. Du skal bare bruge en plan overflade til vores fantastiske hoppeborge og hoppepuder, så vil du med garanti få en masse sjove timer fyldt med dejlige hvin og latter.

Hoppeborge og hoppepuder til private fester og andre events.

En hoppepude eller en hoppeborg er den bedste måde at sikre sig timevis af sjov til alle fester, hvor der er børn, som skal deltage. De flotte hoppeborge eller de fantastiske oppustelige hoppepuder i udlejningskvalitet er skabt til at overholde de forskellige sikkerhedsregler, som gælder for både privat og kommerciel brug (EN 14960). Hoppepuden bliver leveret med to blæsere og jordspyd. Du skal bare finde en plan overflade uden skarpe sten m.m., og så vil du snart kunne nyde glade børn, som griner og hopper op og ned. Brug det til private fester som børnenes fødselsdag eller i institutioner og på campingpladser. Store hoppepuder fyldt med luft vil hurtigt tiltrække sig børns opmærksomhed og på den måde også deres forældres, så derfor kan det være smart at tage en hoppepude med på næste messe eller marked.