Markiser

Markiser skaber dejlig skygge og læ på terrassen.

Markiser er en elegant måde at overdække et loungeområde eller spiseområde på. Markiser kan fungere optimalt mange andre steder, hvor de sørger for skygge i løbet af dagen, beskytter mod duggen om aftenen, og endda kan beskytte dig mod en lille regnbyge. Du skal blot have en murstenstensvæg eller tilsvarende for at montere markisen. Markiser fra Dancover er vandtætte, så ud over at give dejlig skygge, så beskytter de også dig og dine havemøbler, hvis der kommer lidt regn. Kvalitetsmarkiserne har en UV-modstandsdygtighed på UV30+, så ud over at de sørger for skygge til dig, så beskytter de samtidig dine havemøbler, hynder og andet på terrassen mod skadelige UV-stråler. Vi tilbyder to slags markiser - manuelt betjent med håndsving samt markiser med indbygget motor og fjernbetjening. Uanset, om du foretrækker den med håndtag eller en markise, som er endnu nemmere at betjene, så er begge typer klar på få minutter, når du har brug for lidt skygge eller ly for regnen.

Kvalitetsmarkiser i 280 g/m² polyester med et stærkt stel.

Den slanke kassette på vores forskellige markiser gør dem til en elegant løsning overalt. Du vil dårlig nok bemærke kassetten, når markisen er rullet helt op. Når man har en markise i denne kvalitet over terrassen, så får man næsten et ekstra rum, en åben havestue med plads til afslapning, lidt fred og ro eller hyggeligt samvær med venner og familie. Markisens stærke stel består af holdbart aluminium. Dugen er 280 g/m² polyester, vandtæt og med høj UV-modstandsdygtighed. Du kan se frem til at få glæde af din markise fra Dancover i mange år og nyde behagelig skygge på terrassen samt ly for regn og dug.

Markiser er en del af Dancovers store Garden Selection.

Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitetsprodukter, som kan være med til at gøre udelivet endnu bedre. Vælg fra et stort udvalg af havepavilloner, drivhuse, udestuer, orangerier, terrasseoverdækninger, parasoller, LED belysning, terrassevarmere og meget mere. Når du har en elegant markise eller et eller flere af vores andre kvalitetsprodukter til haven, så er vi sikre på, at du ikke gider bekymre dig så meget om vejret længere. Med en markise, terrasseoverdækning eller et orangeri, så kan du være udenfor og nyde haven, selv når det regner lidt. Har du spørgsmål om vores markiser eller nogle af de andre haveprodukter, kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller benyt dig af vores Chat.