Materielcontainere

Materielcontainere er en fleksibel og sikker opbevaringsløsning.

Materielcontainere er den perfekte løsning, når du skal bruge sikker og fleksibel opbevaring. Vi tilbyder de solide containere i varmgalvaniseret stål til særdeles konkurrencedygtige priser. Containerne er vejrbestandige og bygget til at stå ude i al slags vejr. Man kan naturligvis også bruge materielcontainerne indendørs, hvis man ønsker det. De brede dobbeltdøre med håndtag og cylinderlås giver dig sikker og nem adgang til containeren. Den brede døråbning gør det nemt at opbevare selv store ting, så helt overordnet kan containeren bruges til opbevaring af de fleste ting. Et vigtigt træk ved materielcontaineren er, at den kan samles og skilles efter behov. Denne enorme fleksibilitet giver dig masser af opbevaringsplads lige præcis, når du har behov for det. Du kan flytte containerne med en truck eller kran. Med en eller flere af disse funktionelle containere har du altid den perfekte opbevaringsløsning, fordi containerne kun vil optage begrænset plads, når de er skilt ad og ikke i brug.

Miljøcontainere til sikker opbevaring.

Har du behov for at opbevare oliebaserede eller brændbare materialer? Vores miljøcontainere giver dig sikker opbevaring af disse materialer med særlige krav. Vores miljøcontainere er udstyret med opsamlingskar i bunden, så du ikke skal bekymre dig om farligt kemisk udslip. Med en solid miljøcontainer kan man være sikker på, at ens opbevarede materialer står sikkert uden risiko for miljøet.

Materielcontainer med særligt udstyr.

En materielcontainer fra Dancover kan bestilles med en række forskelligt udstyr, som kan tilkøbes, hvis det ønskes. Du kan få hylder, tilkørselsrampe, holder til trykbeholder, låsebom, gaffeltruckspor og luftgitter. Vær opmærksom på, at når du ønsker at købe noget af det forskellige udstyr, skal du kontakte vores Kundeservice, så ordren kan blive leveret med udstyret påmonteret. Du kan bl.a. få flere ventilationsgitre installeret på forhånd, hvis du ønsker det. Du finder kontaktinfo til Kundeservice på Dancovershop.com.