Materielcontainere

Materielcontainere

Materielcontainere er både fleksible og sikre

Materielcontainere er en fantastisk løsning, når du skal bruge sikker og fleksibel opbevaring. Vi tilbyder vores solide containere i varmgalvaniseret stål til særdeles konkurrencedygtige priser. Containerne er vejrbestandige og bygget til at stå ude i al slags vejr. Man kan naturligvis også bruge de kompakte containere indenfor, hvis man vil. Den dobbelte dør med lås og håndtag giver dig nem adgang til containeren samt en sikker aflåsning. Den brede dør gør det desuden muligt at opbevare selv større objekter, så du kan bruge din materielcontainer til opbevaring af det meste. Et vigtigt træk ved de kompakte materialecontainere er, at de kan samles og skilles ad igen efter behov. Denne ultimative fleksibilitet giver dig alt den plads, som du skal bruge på alle tidspunkter. Det er muligt at flytte containerne med en gaffeltruck eller kran. Med en eller flere af disse funktionelle containere har du en fantastisk opbevaringsløsning, da containerne ikke fylder ret meget, når de ikke er samlet og kan indeholde meget, når de skal bruges til opbevaring.

Miljøcontainere til sikker opbevaring af kemikalier

Har du brug for at have oliebaserede og brandbare materialer opbevaret? Vores miljøcontainere sørger for sikker opbevaring af disse materialer med særlige krav til sikkerheden. Vores miljøcontainere har et opsamlingskar i bunden, så du ikke behøver bekymre dig om kemisk udslip. Med en solid miljøcontainer kan du være sikker på, at dine opbevarede materialer er opbevaret sikkert uden risiko for miljøet.

Materielcontainere med forskelligt ekstraudstyr

Materielcontainere fra Dancover kan fås med forskelligt tilbehør, som du kan bestille samtidig med containeren. Du kan få hylder, indkørselsrampe, trykflaskeholder, låsebom, gaffeltruckgreb og ventilationsgitter. Bemærk venligst, at når du gerne vil bestille en eller flere af disse produkter, skal du kontakte Dancover for at få leveret containeren med tingene monteret. Bemærk, at du kan få installeret mere end et ventilationsgitter, hvis du ønsker det.