Metal garager

Metal garager

Metalgarager er en god og solid opbevaringsløsning

En metalgarage giver dig en masse plads til både din bil og meget andet. Du kan placere din metalgarage stort set overalt i din have, gård eller indkørsel – og sammenlignet med en åben carport kan du lukke og låse din metalgarage. Du kan opbevare både biler, cykler og materialer på en god og sikker måde med denne solide opbevaringsløsning. Den store Dancover ProShed metalgarage har en bred dobbeltport, så du har nem adgang til garagen. Metalgaragen er naturligvis perfekt til biler, men den rummelige konstruktion kan også give dig plads til opbevaring af andre ting, som havemaskiner, cykler, motorcykler, en mindre båd, værktøj og andet.

Metalgarager er både holdbare og vedligeholdelsesfrie

Metalgarager fra Dancover er i høj kvalitet, som du kan have glæde af i mange år uden at behøve spekulere på vedligeholdelse. Med en ProShed metalgarage kan du glemme alt om råd, rust eller afskalling – de forzinkede stålplader holder i mange år. Dancover tilbyder et stort udvalg af ProShed metalskure eller haveskure i metal ud over den store ProShed metalgarage. Du skal placere disse kvalitetsskure og -garager på en plan og fast overflade som f.eks. cement, fliser eller træ. På Dancovershop.com kan du købe metalkroge og hylder til din metalgarage, så du kan organisere dine haveredskaber og andet udstyr fint og flot inde i garagen og bruge pladsen optimalt.

Personlig service og vejledning hos Dancover

Har du spørgsmål om vores ProShed metalgarager, metalskure, haveskure eller nogle af de mange andre produkter på shoppen, så kontakt vores Xperter via telefon, e-mail eller Chat. Du finder vores kontakt-information på Dancovershop.com.