Metalgarager

Metalgarager er den ultimative opbevaringsløsning.

Når man har en metalgarage, får man en masse plads til sin bil og meget andet. Man kan opstille sin metalgarage næsten alle steder i haven, gårdhaven eller indkørslen – og sammenlignet med en åben carport kan du naturligvis lukke og låse en metalgarage. Med sådan en sikker opbevaringsløsning kan du både opbevare biler og meget andet på forsvarlig vis. De store Dancover ProShed metalgarager er udstyret med en stor dobbeltdør, der giver nem adgang til garagen. Metalgaragen er helt perfekt til din bil, men den rummelige konstruktion kan også give plads til andre ting som havemaskiner, cykler, en motorcykel, en mindre båd, værktøj og meget andet.

Metalgarager er holdbare og vedligeholdelsesfrie.

Metalgarager fra Dancover er kvalitetsprodukter, som du kan have glæde af i mange år uden at du behøver spekulere på vedligeholdelse. Med en ProShed metalgarage kan du glemme alt om råd, rust eller afskalling – de forzinkede stålplader vil holde i mange år – og desuden er der 10 års garanti mod gennemtæring på disse metalgarager! Dancover tilbyder et stort udvalg af ProShed have- eller redskabsskure i metal – herunder de store ProShed metalgarager. Du bør stille alle disse kvalitetsskure og –garager på et fast underlag som cement, fliser eller træ. På Dancovershop.com kan du købe metalkroge og hylder, så du kan organisere dine haveredskaber og andet udstyr endnu bedre inde i garagen og udnytte pladsen optimalt.

Personlig service og vejledning hos Dancover.

Har du spørgsmål omkring vores ProShed metalgarager eller nogle af de andre produkter på shoppen, så kontakt vores Xperter. Du finder kontaktinfo på Dancovershop.com.