Om Dancover

Dancover A/S blev stiftet i 2003. Vi er et produktions- & e-handelsselskab, som har specialiseret sig i salg af bl.a. lagertelte, lagerhaller, opbevaringstelte, arbejdstelte, bådtelte, partytelte, pavilloner, eventtelte, presenninger og containere – kort sagt overdækningsløsninger til de fleste typer opgaver og behov.

Vi sælger vores produkter til såvel private som professionelle – og på tværs af alle brancher. Vi har opbygget solide kompetencer indenfor vores felt og hjælper i dag mange kunder med forskelligartede behov. Vores branchekendskab og stadigt bredere portefølje af kvalitetsprodukter gør os i stand til at levere til konkurrencedygtige priser i hele Europa. Således sælger vi vores produkter i 16 lande i Europa samt gennem vores netværk af forhandlere.

Vores kontor ligger i Hellebæk i Nordsjælland. Dancover A/S har pt. 77 ansatte, hvoraf mange arbejder med kundekontakt og support for at gøre din oplevelse hos Dancover bedst mulig.

Bedste service, lave priser, bredt sortiment og dygtige medarbejdere er faktorer, som har gjort os meget fremgangsrige siden starten i 2003. For at garantere leveringssikkerhed og tilgængelighed leveres samtlige produkter fra vores eget lager i Nørre Herlev ved Hillerød.

 

tlf. 70 26 76 20

E-mail: [email protected]