Kontakt os

Kontakt Dancover

Om Dancover

Dancover er et aktieselskab etableret i 2003. Vi er en international e-shop, der har specialiseret sig i mange forskellige overdæknings- og opbevaringsløsninger som bl.a. partytelte, foldetelte, opbevaringstelte, garagetelte, arbejdstelte, bådtelte, havepavilloner, presenninger, containere - og et stort udvalg af professionelle eventmøbler som klapborde, klapstole, stabelstole samt gulvtæpper, belysning og opvarmning m.m. Vi sælger vores produkter online direkte til både private og professionelle kunder over hele Europa.

Vi har mange års erfaring og viden kombineret med en målrettet og engageret produktudvikling. Denne stærke kombination har gennem mange år gjort Dancover til det oplagte valg for tusindvis af tilfredse kunder over hele Europa. Vi er den førende leverandør indenfor en lang række produktkategorier og kan konkurrere på både kvalitet, pris og service, som er både professionel og personlig. Vi tilbyder desuden hurtig levering på få dage, og vores Xperter er klar til at hjælpe både før, under og efter enhver bestilling.

Vores europæiske hovedkontor er beliggende i Danmark sammen med vores varelagre. Det giver den bedste logistik, og sammen med vores forskellige fragtselskaber har vi en høj score på vores service og levering. Vi er over 60 medarbejdere, som arbejder hårdt for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, når de kommer ind på Dancovershop.com. Mange af disse medarbejdere arbejder i Kundeservice, som hjælper kunder med at finde og bestille det helt rigtige produkt hver gang.

Den personlige service i kombination med vores Prisgaranti og store udvalg er nogle af de vigtigste årsager til vores hurtige vækst og rivende udvikling siden vi begyndte i 2003. For at vi kan garantere tilgængelighed og hurtig levering, så lagerfører og sender vi størstedelen af vores produkter fra hovedlageret i Danmark. Har du spørgsmål om vores produkter eller noget andet i forbindelse med Dancover? Ring til os eller send os en e-mail.

Tlf.: 70 26 76 20 og 69 66 35 50
Fax: 70 26 76 30
Email: [email protected]

Mandag-Fredag: 08:30-17:00

Adresse:

DANCOVER A/S
Nordre Strandvej 119A
3150 Hellebæk
Danmark