Pagodetelte i mange forskellige størrelser

Pagodetelte er smukke og anderledes.

Pagodetelte er smukke og stabile og kan bruges til alt fra brunch og buffet til den store fest som bryllup eller et firmaarrangement. Med den særlige spidse top adskiller pagodeteltene sig fra de fleste andre partytelte og skaber et naturligt samlingspunkt, uanset om det står i en have eller et andet sted, hvor mennesker skal mødes til en særlig lejlighed. Pagodetelte er både smukke at se på og behagelige at opholde sig i bl.a. på grund af den øgede taghøjde, der giver en dejlig rummelig fornemmelse, når man er inde i pagodeteltet.

Pagodetelt I alle størrelser.

Pagodetelte kan man få fra 9 m² helt op til 100 m², så næsten uanset hvilket arrangement man skal afholde, kan man finde et pagodetelt, som passer til antal gæster eller besøgende. Pagodeteltene er yderst fleksible og kan bruges med eller uden sider, så man både kan bruge pagodeteltene som skyggefulde mødesteder eller med sider, så man kan lukke af og være mere privat og uforstyrret. Uanset hvad man vælger, skaber pagodeteltene nogle helt særlige rammer og en fantastisk stemning.

Pagodetelte med smukke detaljer.

Pagodeteltene har smukke, buede vinduer, og de skaber også en flot virkning ud over at de naturligvis sørger for en masse lys i teltene alt efter vejret og lyset udenfor. På dancovershop.com er det desuden muligt at købe mange forskellige slags tilbehør til pagodeteltene som bl.a. opvarmning og belysning, samt naturligvis alt hvad der hører sig til af stole og borde m.m.