Havepavilloner

Havepavilloner skaber hygge og læ i din have.

Havepavilloner findes i mange forskellige former og størrelser, og de giver alle både ly, læ og skygge. Med en havepavillon på terrassen eller et sted i haven får du et fantastisk sted, hvor du kan slappe af eller samles med dine gæster. Dancover tilbyder en lang række forskellige havepavilloner som bl.a. FleXtents® foldetelte og de stationære, håndlavede pavilloner, der er skabt til at stå permanent i din have.

Havepavilloner er både fleksible og holdbare.

Havepavilloner som FleXtents® foldetelte fra Dancover er det førende brand i Europa og kan opleves både til private fester og professionelle events. FleXtents® havepavilloner er resultatet af mange års innovativ produktudvikling med fokus på lette, stærke og bærbare pavillonløsninger. FleXtents® havepavilloner er blevet særdeles udbredt og populære på blot 8-10 år. Succesen skal uden tvivl tilskrives den innovative funktionalitet i kombination med materialerne i høj kvalitet, som kendetegner FleXtents® havepavilloner fra Dancover.

FleXtents® havepavilloner tilbyder både innovation og funktionalitet.

FleXtents® foldetelte er nemme at transportere på grund af de stærke letvægtsmaterialer i bedste kvalitet, og derfor kan de bruges til et utal af formål – markeder, messer, fester, events og i mange andre sammenhænge, hvor du ønsker ly for regnen eller skygge for solen. Fleksibiliteten ved Dancovers FleXtents® foldetelte har i mange år været det professionelle pejlemærke, når det handler om perfekte, håndterbare foldetelte til stort set alle former for events. Dancover har for længst sikret sig en førende position inden for FleXtents® foldetelte og kan fejre tusindvis af glade og tilfredse kunder over hele Europa.

Havepavilloner i eksklusiv og håndlavet kvalitet.

Havepavilloner kan naturligvis også være af en mere traditionel og permanent karakter, der er skabt til at stå fast og ikke beregnet til at blive flyttet eller opbevaret mellem events. Med en af disse smukke, italienske pavilloner i absolut topkvalitet får du en fantastisk smuk konstruktion i din have eller på terrassen. Alene størrelsen på mange af disse italienske pavilloner kan virke imponerende, og de vil give dig plads til mange gæster på en gang – til en brunch, frokost eller måske middag om aftenen. Vores store udvalg af eksklusive havepavilloner tilbyder smukke og funktionelle opmærksomhedsskabende mødesteder til din have eller udendørs arrangement. De fleste af vores eksklusive havepavilloner består af en ramme i stærk, holdbar aluminium eller stål med en PVC eller PU-bestrøget dug, som er både er vandtæt og brandhæmmende. Så uanset om du skal bruge en økonomisk, funktionel pavillon eller en håndbygget italiensk skønhed til haven, så finder du det hele på Dancovershop.com.