Pavilloner PRO

Havepavilloner PRO vil tilføje et strejf af luksus og stil til enhver have.

Havepavilloner PRO er en serie af unikke, håndlavede italienske havepavilloner i en kvalitet, som de fleste mennesker kun vil opleve, hvis de besøger luksushoteller eller spiser middag på en eksklusiv restaurant. Dancover giver dig nu muligheden for at få en af disse smukke havepavilloner i dit eget hjem – en konstruktion, der vil give dig en fornemmelse af ekstrem luksus og et syn, som vil tage pusten fra dine gæster. De udsøgte, elegante og håndlavede italienske havepavilloner bliver kun bygget efter bestilling, så du bliver nødt til at have en smule tålmodighed og vente lidt på denne unikke pavillon – men den er uden tvivl ventetiden værd!
Havepavilloner i et unikt og eksklusivt design i en klasse for sig.

Havepavilloner i denne stil og kvalitet vil give dig et elegant og holdbart sted at slappe af og tage imod gæster. Producenten af disse pavilloner er ekstremt fokuserede på hver eneste lille detalje fra start til slut. Alt er imponerende ved dette fantastiske luksusprodukt – de smukke detaljer som finish, overflade og valg af materialer, og alene størrelsen på flere af pavillonerne kan virke overvældende. Det er ikke hver dag, man oplever smukke havepavilloner på 6x6 meter, så disse italienske pavilloner er ikke kun imponerende, når det handler om materialer og design, men også i kraft af deres imponerende dimensioner. Disse unikke pavilloner giver ikke kun ly, læ og skygge fra sol og regn, men de er et stærkt budskab i sig selv blot gennem deres tilstedeværelse – og de vil i sandhed tage sig flotte ud i parker, på store terrasser, på pladser og andre steder, som har format nok til at kunne bære en af disse smukke, eksklusive pavilloner.

Havepavilloner til professionelt brug eller blot ekstrem selvforkælelse.

Havepavilloner PRO er det oplagte valg til luksushoteller, eksklusive restauranter eller andre professionelle steder. Et andet segment, som kunne falde for disse smukke pavilloner, er kvalitetsbevidste mennesker, som ganske enkelt ønsker sig det bedste. Dancover er den førende leverandør i Europa af bl.a. partytelte, andre typer kvalitetstelte samt pavilloner. Vores imponerende udvalg af havepavilloner omfatter et bredt udvalg af eksklusive design beregnet til en lang række formål herunder særlige events og fester. Hver enkel pavillon er særligt udvalgt og har sin egen unikke stil og egenskaber. Alle Dancovers pavilloner lever op til den høje standard, som Dancovers brand har skabt. Se vores store udvalg af pavilloner m.m. her eller kontakt vores Xperter via telefon, mail eller Chat.