Pergola pavilloner

Pergola pavilloner - en klassisk og elegant løsning.

Pergola pavilloner er del af det kæmpestore udvalg af elegante havepavilloner, som Dancover er stolt over at kunne tilbyde. Det flade tag og de fire hjørnestolper karakteriserer en pergola pavillon. I modsætning til de fleste havepavilloner, så er en pergola pavillon en minimalistisk konstruktion til at skabe behagelig skygge, når det fleksible tag er lukket. Det er som regel muligt at åbne taget på en pergola ved at trække stoffet til side - eller dreje lamellerne alt efter hvilken pergola du har valgt. Til vores San Pablo pergolaer er det muligt separat at bestille vindtætte sidevægge. Med en eller flere sidevægge kan du ændre pergolaen til en mere lukket og mere beskyttende struktur.

Elegante pergola pavilloner i vedligeholdelsesfrie materialer.

Dancovers store udvalg af havepavilloner i høj kvalitet omfatter også forskellige pergola pavilloner. Disse lette og elegante konstruktioner vil se fantastiske ud alle steder. Vi tilbyder pergola pavilloner med det karakteristiske flade tag bestående af tværbjælker, lameller eller kraftigt stof - eller en kombination. I modsætning til de fleste havepavilloner er en pergola en åben konstruktion uden sidevægge eller sidegardiner. Det får en pergola til at se meget lettere ud og desuden fylder den ikke så meget rent visuelt. Alle vores elegante pergolaer vil give dig et vidunderligt sted at nyde haven, terrassen, pool-området m.m.

Tid til at slappe af i behagelig skygge.

Ordet pergola er italiensk og betyder udhæng. En pergola var oprindeligt bjælker, som var fastgjort på et hus eller mur og blev understøttet af søjler eller tilsvarende i den modsatte ende. Vores fritstående pergolaer er i sagens natur ikke fastgjort til noget, så du har mulighed for at placere den lige præcis hvor du vil - tæt på huset eller et sted i haven m.m. Du kan også vælge en solid og holdbar terrasseoverdækning i lette og vedligeholdelsesfrie materialer. Disse terrasseoverdækninger minder i virkeligheden mere om de oprindelige pergolaer, fordi de sidder fast på huset over terrassen. Brug en af vores terrasseoverdækninger til at skabe behagelig skygge og ly for regnen tæt på huset eller måske op ad en havemur. Med en terrasseoverdækning eller pergola pavillon kan du nyde behagelig skygge og få ly for regn og faldende dug om aftenen. Desuden kan dine havemøbler m.m. stå beskyttet mod både sol og regn.