Polytunnel drivhuse

Polytunnel drivhuse er både billige og effektive.

Polytunnel drivhuse er økonomiske og effektive alternativer til de ofte dyrere drivhuse i aluminium og glas eller i aluminium og polykarbonat. Et polytunnel drivhus er et effektivt drivhus, som gør det muligt for dig at komme hurtigt i gang med at dyrke dine egne grøntsager, frugt og blomster. Et polytunnel drivhus er nemt at stille op og vil fungere med det samme. Med et polytunnel drivhus kan du forlænge havesæsonen, komme i gang tidligere om foråret og have glæde af drivhuset til langt ud på efteråret – alt efter klimaet, naturligvis. På den måde har et polytunnel drivhus alle de same fordele, som et traditionelt eller klassisk drivhus. Eneste forskel er den langt lavere pris og designet.

Polytunnel drivhuse med metal- eller plastikrammer.

Polytunnel drivhuse fra Dancover findes i mange, forskellige varianter – du kan vælge drivhuse med en galvaniseret stålramme, en varmgalvaniseret stålramme eller en plastikramme. De har alle en kraftig, UV-modstandsdygtig dug med en imponerende lysgennemgang på 95% - gælder for den transparente drivhusdug. Polytunnel drivhuse er nemme at samle, og dugen er let at tilpasse og montere. Et polytunnel drivhus er den perfekte løsning, hvis du har fokus på lav pris og høj effektivitet. Et polytunnel drivhus kan give dig alle de afgrøder, du kan tænke dig, hvis du bare gør, som man normalt gør med et klassisk drivhus. På ingen tid vil du kunne nyde synet af grøntsager, frugter og blomster, der spirer og gror inde i dit nye polytunnel drivhus.

Polytunnel drivhuse er nemme at opstille – og flytte efter behov.

Polytunnel drivhuse er fremragende til at dyrke alle former for afgrøder i – og i den forstand matcher de fuldstændigt de klassiske drivhuse. Formen på et polytunnel drivhus gør, at drivhuse opfanger solens stråler optimalt og skaber varme indvendigt, der kan omsættes til smukke, sunde frugter og meget andet godt og hjemmedyrket. Går du op i økologi? Nu kan du dyrke lige hvad du har lyst til uden brug af noget kunstigt. Du kan ganske enkelt nyde mad, der er vokset i din egen have, og det smager som udgangspunkt bare bedre. Har du spørgsmål om vores polytunnel drivhuse? Du er altid velkommen til at kontakte vores Xperter via telefon, mail eller vores Chat. Du finder alle de relevante kontaktoplysninger på Dancovershop.com.