Poolrobotter

En poolrobot giver dig en ren og lækker pool

En poolrobot er en hårdtarbejdende lille ’støvsuger’, som er skabt til at holde din pool ren og lækker. Når man har en pool ude i haven, så kan man ikke undgå, at der falder blade og snavs ned i den. Det kan derfor være en god ide at lægge et cover over sin pool, når man ikke bruger den. Det begrænser mængden af skidt og møg, som finder vej ned i vandet. Du slipper dog ikke helt for at bruge din poolrobot. Poolens pumpe og skimmer vil fjerne det meste af det, der kan flyde rundt i vandet, men robotten sørger for bunden og siderne i poolen. Det er vigtigt at bruge robotten regelmæssigt – især i perioder, hvor poolen bliver brugt meget. Uanset, om du har en nedgravet pool eller en af de populære pools med stålkant, så skal du slippe din poolrobot løs, så den kan rense og være med til at sørge for rent og indbydende vand.

Brug din poolrobot regelmæssigt

Normalt bliver en pool brugt rigtigt meget hen over sommeren – især hvis vejret er godt og det er varmt. Det betyder desværre også, at vandet i poolen nemt bliver uklart på grund af sollyset med mere. Derfor er det vigtigt, at du bruger din poolrobot regelmæssigt hen over sommeren. Samtidig skal du også lige holde øje med pH-værdien i vandet og regulere det, hvis det er nødvendigt. Det kræver ikke en masse tid at passe og pleje sin pool, men det kræver lidt arbejde at holde det hele rent og lækkert. Og husk igen at bruge et cover, det hjælper også.

Poolrobotter og meget andet tilbehør til pools

Når du bestiller en af vores populære poolpakker, så får du alt det, du skal bruge for at nyde en kølende dukkert. Der følger dog ikke en poolrobot med i de poolpakker, som vi tilbyder. Uanset, om din pool er gravet ned i jorden eller det er en af de mere prisbillige, fritstående pools med stålramme, så skal du bruge en poolrobot for at holde bund og sider rene. Selv om filteret og skimmeren gør det de skal, så bliver en pool uden en poolrobot nemt mindre ren og indbydende. Vi kan desuden tilbyde det udstyr, som du skal bruge for at måle vandets værdier regelmæssigt samt pool covers og andet. Når du skal vælge den rigtige poolrobot, så kig efter en robot, der passer til den størrelse pool du har. Vi har f.eks. små ledningsfri poolrobotter plus de store og velkendte poolrobotter til de lidt større pools. Har du spørgsmål om vores poolrobotter – eller pools helt generelt – kontakt venligst vores Xperter ved at ringe, sende en e-mail eller brug vores Chat.