Projektører

LED projektører omkring huset giver dig en god følelse af sikkerhed.

En eller flere LED projektører giver en dejlig følelse af sikkerhed, fordi den tænder, hver gang den registrere bevægelse i nærheden. Det er godt at vide, at det elegante og kraftige LED sikkerhedslys vil oplyse bestemte områder, hvis der går nogen fobi. Det giver ro i maven. Du kan opsætte projektøren stort set overalt på og ved huset - i carporten, terrassen, ved siden af hoveddøren, i eller uden for skuret og mange andre steder. Det er dejligt at have lys rundt omkring udenfor efter behov og ikke nødvendigvis som permanent belysning, der bare bruger en masse strøm. LED projektøren kører på solceller eller batterier alt efter hvilken model, du vælger. Begge typer projektører leveres med tre batterier, så du kan få glæde af sikkerhedslyset, så snart du modtager det. Modellen med solcellepanelet bruger kun batterierne som backup.

Sikkerhedslys er en overkommelig løsning - også økonomisk.

Du kan nemt og hurtigt montere denne projektør næsten overalt. Brug en skruetrækker til trævægge eller en boremaskine til mur - eller det medfølgende beslag til montering uden værktøj overhovedet. Projektøren med solcellepanel bruger primært solenergi og de medfølgende batterier til backup. Uanset, hvilken type projektør, du bestiller, så skal du ikke bruge en elektriker til at montere sikkerhedslyset. Du kan selv montere projektøren og tænde for den, så der automatisk bliver tændt for lyset, hver gang der registreres bevægelse efter mørkets frembrud. Det kraftige LED-lys vil så være tændt i cirka 10 sekunder. Hvis der fortsat er bevægelse, forbliver lyset tændt.

”Det er en god ide at installere sikkerhedslys,” siger politiet.

Politiet anbefaler også, at du installerer en projektør med bevægelsessensor i eller omkring dit hjem. De ved bedre end de fleste, at lys, der tændes ved enhver bevægelse, kan skræmme lyssky personer væk. LED projektøren fra Dancover har en PIR-bevægelsessensor, og den tænder for lyset, når der registreres en bevægelse. Lyset dækker et område på ca. 12x16 m. Vi anbefaler, at du bruger den i din indkørsel, carport, ved hoveddøren, på terrassen eller andre steder, hvor det kan gøre en forskel med lys - både til orientering og til at skræmme indbrudstyve. Du kan justere projektøren både lodret og vandret for at dække et specifikt område. Du kan naturligvis også bruge LED-projektøren indendørs - solcellepanelet skal i sagens natur altid placeres udvendigt!