Reklametelte

Reklametelte skaber positiv opmærksomhed på messen.

Reklametelte fra Dancover vil med garanti skabe positive opmærksomhed, når du deltager i messer eller andre former for events. Med et reklametelt med digital print vil du skille dig ud som virksomhed og gøre det langt mere sandsynligt at du bliver husket af potentielle kunder - også efter eventen. Med et smukt dekoreret reklametelt har du mulighed for at fremvise dine produkter, dit logo, dine medarbejdere eller få skrevet dit pay-off eller andre budskaber i forbindelse med et konkret arrangement eller mere generelt – som f.eks. et særlig godt messetilbud eller virksomhedens faste pay-off m.m.

Reklametelte kan fortælle en positiv historie om din virksomhed.

Reklametelte kan udsmykkes med både fotos og illustrationer, tekst og logoer. Dancover er specialister i digital print, hvor man bl.a. kan vælge at få hele teltet dækket, men hvis du gerne vil nedtone din virksomheds tilstedeværelse lidt, kan du nøjes med at få trykt jeres logo på kanten af reklameteltet. Med et reklametelt i denne kvalitet kan du få glæde af det funktionelle telt igen og igen til utallige events. Reklametelte fra Dancover bliver leveret i en praktisk transporttaske, så det er nemt at medbringe teltet overalt, hvor du gerne vil være repræsenteret på flotteste vis og vise din virksomhed frem.

Reklametelte er den perfekte reklamesøjle.

Reklametelte er det perfekte sted at fortælle en relevant historie om jeres virksomhed. Du kan selv bestemme emnet for historien og fremstille præcis den historie, du gerne vil præsentere og fortælle til dine nuværende og kommende kunder. Med et stort foto kan du vise dine nye produkter, fortælle om virksomheden og endda præsentere et aktuelt tilbud. Det er også muligt at bestille forskellige reklametelte, så du kan fortælle forskellige historier alt efter sammenhængen. Hvis du f.eks. både handler med det private marked og business-to-business markedet, kan du have forskellige reklametelte til de forskellige events og messer m.m.

Reklametelte er både fleksible og holdbare.

Reklametelte fra Dancover er resultatet af målrettet produktudvikling, og det betyder, at du kan få et fleksibelt reklametelt, som kan opstilles på blot 60 sekunder. Desuden bliver teltet leveret i en praktisk transporttaske, som gør det nemt at transportere og opbevare. Det stærke og holdbare cover kan bruges med blot et enkelt logo på den ene side eller man kan gå hele vejen og pakke sit reklametelt helt ind i digital print med eget design på alle siderne inklusiv tagdugen. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan et reklametelt kan gøre en forskel og skabe opmærksomhed for din virksomhed på en messe m.m., så kontakt til vores FleXtents Experter på dancovershop.com.