Roll up bannere

Roll up bannere er en fantastisk måde at få overbragt dit budskab på.

Roll up bannere er en effektiv og meget økonomisk måde at gøre din virksomhed synlig på. Du kan medtage og fremvise det lette og elegante roll up banner overalt – messer, møder, markeder, butikker, kontorer, showrooms m.m. Det kompakte roll up banner i solide letvægtsmaterialer er fremragende til at fortælle din historie klart og tydeligt. Det enkle og innovative system gør det muligt at have en stor plakat rullet op inde i aluminiumskassetten. Vi tilbyder at producere et unikt roll up banner med dit design trykt på forsiden. Du starter med at sende os det design, som du gerne vil have trykt på roll up banneret. Så fremstiller vi dit nye promotionsværktøj og leverer det til dig. Nu er du klar til at bruge dit nye roll up banner på den næste messe, møde eller præsentation.

Roll up bannere kan understøtte din markedsføring og branding.

Roll up bannere er fantastiske til branding og promotion. Banneret er solidt, fleksibelt og nemt at transportere, stille op og tage ned. Vi leverer dit roll up banner med dit eget design trykt på i en kassette i anodiseret aluminium med roll up-systemet indeni. Vi leverer roll up banneret i en transporttaske i kraftigt sort stof, så det er nemt at transportere og opbevare banneret. Roll up banneret har en holder øverst, som gør det meget nemt at montere og afmontere banneret. Hvis du på et tidspunkt har brug for at udskifte selve banneret, kan man få et nyt banner trykt og monteret på rullen inde i kassetten. Bemærk venligst, at den oplyste pris for de forskellige roll up bannere i shoppen - PRO, LIGHT, eller CLASSIC – inkluderer digitaltryk på den ene side af banneret.

Roll up bannere som del af vores store udvalg af promotionsprodukter.

Roll up bannere er fleksible, billige og stærke rent visuelt – perfekt som promotionsværktøj i en lang række sammenhænge. Det store banner kan fremvise dit budskab til en masse mennesker i forbindelse med events, hvor du deltager. Dancover tilbyder også en elegant spotlight til dit roll up banner. Med et flot lys på dit roll up banner kan du være sikker på, at alle kan se dit design og budskab, uanset hvordan lyset ellers er i rummet. Bemærk, at du skal bestille din spotlight separat. På dancovershop.com kan du også finde en finde et stort udvalg af andre branding og promotionsprodukter i høj kvalitet, som du kan bruge til at fremstå skarp og professionel på messer og andre events. Dancover tilbyder ud over digitaltryk i flot kvalitet også personlig service og vejledning både før, under og efter et køb. Vores Xperter kan hjælpe dig med at finde netop de promotionsprodukter, som du skal bruge.