SAFETY PACKS


safety packs

Safety Packs sikrer partyteltene fra Dancover

Safety Packs fra Dancover bruges til at fastgøre og sikre dit partytelt, FleXtents eller opbevaringstelt, så du kan koncentrere dig om festen og ikke behøver bekymre dig over en smule blæsevejr. Dancovers partytelte er som ordet antyder perfekte til fester og arrangementer, og de er derfor skabt til at blive brugt i en kortere periode. Men det kan som bekendt være svært at forudsige vejret helt præcist, så hos Dancover anbefaler vi altid, at man sikrer sit partytelt med en Safety Pack, hver gang man bruger det – for at være på den sikre side!

Safety Packs til både garagetelte og andre opbevaringstelte

Safety Packs kan bruges, uanset om du skal have et partytelt stående et par dage, eller du skal have et garagetelt eller et andet opbevaringstelt stående på en mere permanent basis. Ved de længerevarende opbevaringsløsninger med garagetelte eller shelters er det et must at sikre sit garagetelt eller opbevaringstelt, så både materiel og mennesker kan være i sikkerhed, selv når vejret driller. Man skal blot bestille en Safety Pack fra Dancover, så der er styr på tingene.


Safety Packs sikrer også partyteltet

Safety Packs leveres i en række forskellige versioner, så du altid kan vælge den rigtige løsning i forhold til størrelsen på dit partytelt, garagetelt eller opbevaringstelt. Hver Safety Pack indeholder 4 til 6 stormstropper og jordspyd. Stormstropperne er 8 m lange, 2,5 cm brede og har en brudstyrke på 1.000 kg. Jordspyddene er 60 eller 100 cm lange. Har du brug for rådgivning omkring hvilken Safety Pack du skal bruge til netop dit partytelt, garagetelt eller opbevaringstelt skal du blot kontakte Dancover Kundeservice på dancovershop.com.